golab Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 kupię korbę szosową 170mm lub 165mm najlepiej czarną kontakt: golab.mateusz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Cześć , przywitam sie ;] Kupie bardzo ale to bardzo bardzo chętnię : -sztycę 26,2 aero . shimano dura ace , laprade , gipiemme etc. -mostek torowy , wątpie żeby kto kolwiek chciał mi sprzedać , no ale co tam -pedały ! najchętniej coś w stylu MKS quill , od biedy stare 105tki pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Pedałów jak MKS Quill masz na pęczki... To zwykłe pedały szosowe alle: http://allegro.pl/item689313648_pedaly_szo...ndard_nowe.html wg mnie "105 od biedy" są lepsze i wygodniejsze od takich, jakie Ty wolisz, służę linkami http://allegro.pl/item689123018_shimano_60...ostre_kolo.html http://allegro.pl/item691394404_super_nosk...christophe.html sztyca jest np. taka, ale po co Ci akurat aero? http://allegro.pl/item690388143_legendarna...arbon_151g.html a torowe mostki poza nazwą i ceną nie różnią się niczym od szosowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 mostki torowe (typowo torowe w "naszym rozumieniu") to te mega strome jak nitto jaguar, bardzo "w dół". i najlepiej ze stali o wagi cegłówki ale nie wiem kto używa tych stalowych... jedyna ich zaleta to kolor a waga jest obrzydliwa. bynajmniej myśle że to tu było myślane. co do pedałów absolutnie się zgadzam, te zwykłe pokazane przez Konika są nawet lepsze niż te trójkątne. trójkątne są niewygodne i ne są to pedały do zwykłych butów, że tak powiem, nie współpracują słyszałem że sztyce węglowe nie powinny być wsadzane do stalowych ram o punktowym uścisku (nie obejma ale punktowy) bo uszkadza je twarda stal i tak przyłożona siła, bynajmniej nie podaje tego jako prawde objawioną ale zachęcam do zabrania głosu rozum. wie ktoś coś o tym i jak myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 btw pedalow - jezdzilem na pedalach pokazanych przez Konika, kupionych na tej aukcji. szczerze? nie ma tragedii, ale po pierwsze - jakos ciezko chodza (pewnie kwestia przesmarowania), a po drugie strasznie latwo zeslizguje sie z nich noga (jezdzilem bez noskow na nich). ale moja kobieta na takich jezdzi i nie narzeka:] pedaly typowo szosowe (trojkatne z noskami) mam aktualnie w swoim rowerze i jestem mega zadowolony. buty 'niezwykle' to wszystkie buty (chyba oprocz gumofilcow;)) bo jezdzilem juz w kilku parach trampek/adibasow/tenisowek i zadnego problemu nie widze. sa wygodne jak inne pedaly (zero problemow podczas cwiczenia stojek, kiedy noski sa do gory nogami) no i co najwazniejsze w moim przypadku - takie pedaly sa zdecydowanie wezsze od zwyklych, przez co ciezej zlapac cyrkla. jedyny problem to noski, ktore ciezko dokupic jak zepsuje sie swoje, wiec szanowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Kobiety są trenowane do znoszenia cierpienia w milczeniu więc radze się nie sugerować. nie na darmo słynna tragedia mężczyzn którzy "muszą się domyślać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 karbonowa sztyca nie w p###e ni w oko , przy klasycznym szosowym siodle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja również wolę swoje trójkątne 600 niż platformy z noskami, dużo pewniej noga mi w nich leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozur Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam wszystkich. Jestem w trakcie budowy "złomowego" ok i chętnie odkupiłbym od kogoś odrobinę Loctite. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 niech mu ktoś napaćka loktajta w koperte!!!! słyszałem że sztyce węglowe nie powinny być wsadzane do stalowych ram o punktowym uścisku (nie obejma ale punktowy) bo uszkadza je twarda stal i tak przyłożona siła, bynajmniej nie podaje tego jako prawde objawioną ale zachęcam do zabrania głosu rozum. wie ktoś coś o tym i jak myśli? mam znajomego który się tak naciął dosłownie sztyca pękła pod dupskiem a on elegancko usiadł na pozostałościach całe szczęście że się dobrze skończyło ale i tak nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozur Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Po co od razu tyle złośliwości może komuś została resztka opakowania, można przecież wsadzić np w opakowanie po kroplach, zawsze można się dogadać , tym bardziej że przy dostępie powietrza nie zaschnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a ile potrzeba loctite na zrobienie klejonki? ja mam mini tubke 0.5ml ale to chyba nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 kupię korbę szosową 170mm lub 165mmnajlepiej czarną kontakt: golab.mateusz@gmail.com A może klasyczka w postaci srebrnej '600-tki' --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=693008963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Novateca czarnego, na przód, z wysokim kołnierzem i 36 dziurkami kupię Lub ew. namiary gdzie w sieci idzie takiego zanabyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elephantgun Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 na allegro jest -> link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 gripy żółte kupie inne niz na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Poszukiwany cwaniak. Dam "piątaka" Znalazłby się chętny na klamkę czasową? Dokładnie na taką --> http://www.allegro.pl/item695171452_alumin...rmy_tektro.html Sęk w tym, że potrzebuję takową ale w liczbie sztuk 1, a centy55 sprzedaje je tylko w komplecie po 2 sztuki. Jeśli będzie chętny na drugą, to już jest jakieś rozwiązanie. Nie chce mi się bawić w zakładanie aukcji, żeby się pozbyć drugiej, niepotrzebnej mi, klamki ... Cena - oczywiście połowa ceny aukcyjnej czyli 35zł. Pokryję koszt wysyłki. Czekam na chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 wstrzymaj się travis w poniedziałek sprawdzę u nas czy nie ma takich klamek i ew ile kosztuje jedna i dam ci znać może nie będziesz potrzebował kupować jednej szczególnie że te są mega lipne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 OK. Będę wdzięczny za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kupię korbę szosową na kwadrat, z zębatką ok.50 ząbków. Najlepiej czarna, ale bez ciśnienia. (Oczywiście komplet- lewe i prawe ramię) peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ma ktoś z Was na sprzedaż piastę tylną pod ostre? Własnej produkcji nawet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 najtańsza piasta pod wolnobieg i loctite mocny albo poxipol. http://www.forumrowerowe.org/topic/44571-czyzpyt-czesto-zadawane-pytania/ czytałeś to wogle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie da się przeczytać żadnego z tych linków bo po włączeniu któregoś z nich włącza się strona główna forum, kiedyś to czytałem i chyba to nie działa przez nowy wygląd. W innym temacie odradzano mi konwersji piasty tylko kupno nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Są prowadzone prace by linki działały proszę o chwile wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bardzo dobrze Kazumi bo muszę jeszcze raz zobaczyć Twoją piastę. Nie robisz hurtowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.