Misiek_z11 Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam !! Jak w temacie szukam dobrych okładzin do hamulców Avid SD7 . Póki co myślałem nad tymi : http://allegro.pl/item222334488_wklady_okl...ch_clarks_.html Co o nich myślicie ? Może zaproponujecie coś innego. Pzdr. Misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mam właśnie takie okładziny z przodu (czerwone), hample to również SD7. Przetestowane m. in. w Beskidach, bardzo zadowolona jestem. Dodatkowy bonusik - jeśli to dla kogoś istotne : NIE piszczą po (ani na) deszczu Pozdrówko zwięzłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja jak na razie używam okładziny Accenta, Bardzo dobrze się sprawują, w deszczu mało piszczą a i w błocie dają sobie nieźle radę. Ciekawe ile wytrzymają - oryginalne Rim Wranglery równo rok miałem założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 bierz śmiało clarsksy, są po prostu super ja sam mam bez wymiennych okładzin, ale nie powinno być między dwoma wersjami rewolucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.