Orzech89 Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nie wiem czy to u mnie tylko, ale to już staje się denerwujące... Kolejna usterka... W prawym bucie, na pasku zębatym który wchodzi do klamry, zaczął odpadać jeden ząbek w ten sposób, że ciągnie odpadając za sobą kolejne paski w dół ;/ Nie wspominam już o tym, że kilka śrub mi odpadło z podeszwy podczas wyścigu. Nie chcąc płacić chorej ceny za śrubki SiDi poszedłem do najbliższego metalowego, kupiłem 20 śrubek, brzeszczota, zapłaciłem 2zł, w domu spiłowałem, wkręciłem, wyglądają pięknie, bo błyszczą się nawet bardziej niż te oryginalne SiDi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nowe dragony 42 za 150E http://weightweenies.starbike.com/forum/vi...pic.php?t=47220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Zwróć uwagę, że one nie są na karbonie Te SiDi Dragony które u nas kosztują 1000zł są na karbonie. Ale cena nie mniej jednak dobra, ale sklepową 240 Euro to chyba z kosmosu wytrzasnął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi