Skocz do zawartości

[serwis rowerowy] Jaki polecacie?

bzdecikk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej! Zakupiłem właśnie na Allegro Krossa Levela A2 i , jak wiadomo, będę musiał z nim w ciągu następnego miesiące pójść na przegląd gwarancyjny. Problem tkwi w tym, że najbliższe autoryzowane sklepy Krossa są w:

Żagań

Olimpik

ul. Łąkowa 17

Żary

Rower Sport

ul. Ludowa 62

Świebodzin

DOLATA

ul. 1 Maja 3a

Słubice

Win

ul. 1 go Maja 8

Zielona Góra

Turysta

ul. Podgórna 4

"Sogest"

ul. Wrocławska 3

ul. Wyszyńskiego 38D/35

Jako że w żadnym z tych serwisów nigdy nie byłem, mam do was prośbę, byście polecili mi któryś z nich. Najbardziej skłaniam się ku Zielonej Górze(mogę skoczyć nawet przy okazji wyjazdu na zakupy) lub żarom (tam w późniejszym czasie po jakieś akcesoria będę się mógł wybrać nawet rowerem)

. Z góry dzięki za odpowiedź

Napisano

Polecam SOGEST. Na Kazimierza Wielkiego lub na Wyszynskiego w Zielonej. Fachowo podchodzą do każdego klienta.

Chociaz jak nie masz GIANT'a to pewnie Cie pojadą, że masz szajs :w00t: Ja mam Kellys'a a Sebbher GT i nas obu pojechali. "Tylko GIANT najlepszy" :)

Wracając do tematu. Polecam.

• 2 tygodnie później...
Napisano
Polecam SOGEST. Na Kazimierza Wielkiego lub na Wyszynskiego w Zielonej. Fachowo podchodzą do każdego klienta.

Chociaz jak nie masz GIANT'a to pewnie Cie pojadą, że masz szajs :P Ja mam Kellys'a a Sebbher GT i nas obu pojechali. "Tylko GIANT najlepszy" ;)

Wracając do tematu. Polecam.

Ze zacytuje siebie ;) Ostatnio ukrecilem srube mocujaca przednia przerzutke do ramy i podjechalem na Wyszynskiego i dostalem srubke za za free :) Kiedys tez mi pomogli w innej sprawie powiedzmy bezinteresownie. No ale dzieki temu moge spokojnie ich polecic.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z czystym sercem mogę polecić "KACPRA" w Nowej Soli. Chłopaki znają się na rzeczy, doradza co lepsze a niekoniecznie droższe. Wszelkie majstrowania przy sprzęcie wykonują z należytą starannością. Nie mam obaw o to co odbiorę po odstawieniu swoich "OYO" (czyli "dwóch kółek).

Mieszczą się na Waryńskiego przy krzyżówce ze światłami (przedłużenie Kościuszki jadąc od Zielonej Góry).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...