Skocz do zawartości

[wycieczki] Katowice i okolice

Oktanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No Andi333, ja też w niebieskiej koszulce ;] Ale poznasz po rowerku ;D Kross Hexagon V6 :D

Dobra idę kimać, bo jutro ciężki dzień, pozdrowienia dla wszystkich :D

Napisano

Mysle, ze o tej porze kiedy bedziemy sie wszyscy zbierac, nie bedzie za duzo ludzi, tymbardziej na rowerach, wiec chyba problemow ze znalezieniem siebie nie bedzie :D

Napisano
Pozdrawiam wszystkich uczestników wycieczko pielgrzymki do Częstochowy.

Mam nadzieję że przy następnej okazji do Was dołączę.

chodz teraz z nami xD

Napisano

Wasze przygotawania obserwuję od dwóch dni i będąc prawie pewnym że nie będę mógł w tym terminie pojechać (pomimo że nogi rwą się do jazdy) nie chciałem zamulać tematu by na końcu się wycofać.

Napisano

Ja właśnie wróciłem z piwnicy... Ku** jak pech to na całego! Sprawdzałem koła i okazało się, że mam luz z tyłu (kiedy się zrobił to nie wiem), rozkręciłem piastę a tam woda się leje... :) No, ale zrobiłem jej serwis i mam nadzieję, że już nic się nie spieprzy... :)

A teraz czekają mnie 4 godziny snu, łosz kurde ! :)

Napisano

Troche ciemno :) mam nadzieje ze za pol godzinki juz bedzie lepiej, bo swiatelek nie chce mi sie brac. Tez sie nie wyspaliscie ? :)

Napisano

Ja wlasnie sie ubieram, wiec tez bede :) Juz sie troche jasniej zrobilo, chyba sloneczko wstaje :) To do zobaczenia za paredziesiat minut.

Napisano

No to trzymam kciuki :P Zycze aby nie bylo jakis powazniejszych awarii sprzętu... Pozdrawiam :P Będe czekał na relacje :)

P.S Szkoda ze ja z innych stron bo tez bym sie chetnie na taka wyprawe wybrał ;)

Napisano

no to jestem jużw domu xD mi wyszło 220km:o masakra ale było warta. dzieki ekipie.;D i dzieki za to ze nie walczysliście na premiach górskich.;D

Napisano

Jestem w domu ;] i wyszło mi 204km... po dokręceniu paru jeszcze po Mysłowicach :) Dzięki wielkie Andi za ego batonika na koniec :P A i Omen późniejsze premie górskie sam wygrywałem wszystkie pod rząd bo nikt nawet nie śmiał się ścigać :)

Fotki wrzuć na www.imageshack.us ...

Pozdrówka dla wytrwałych :D

Napisano

dobrze wiesz ze mówiliśmy ze jak wracamy to juz takl nie szarżujemy.;] po za tym jakbym chciał to bym obok Ciebie przejechał jak obok furmanki z gnojem.;] tylko ze w tym tygodniu juz 400km zrobiłem i to też jest coś. po za tym nie wszystkie bo 2 czy 3 były moje.;] w powrocie a jak tram jechaliśmy to wszystkie moje .:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...