Skocz do zawartości

[wycieczki] Katowice i okolice

Oktanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tylko chcecie to ja też mogę wziąć mój aparacik. A ze sprzętów to na 100% biorę: dętkę, porządne imbusy, łatkę i klej jak znajdę, taśnę izolacyjną, no i łyżki do opon... :D

Napisano

Widzę, że jedna osoba przynajmniej będzie miała skuwacz do łańcucha to jeszcze by się może spinki do łańcucha przydały na wszelki wypadek, bo waży tyle co wcale a czasem może poratować. Także osoby posiadające coś takiego na stanie proszone są o zabranie tego ze sobą... :)

Napisano

spinke mam na 9 rzedów jak cos.;D tobek ja bym dziś nie robił zadnego treningu.:) kask tez juz jest w gotowości. Tylny hamulec załatwiony tzn. tarcza sciagnieta. klocki wyciagniete i wsadzony klocek.;D jeszcze detke z tyłu zmieniłem i rower schudł 364 gramy xD

Napisano

Ale rowerek muszę sprawdzić ;] Ten suport :/

Aparacik też mógłbym mieć :) ale po co aż tyle ;D

Pozdrówko z wysokiego nieba :D

Napisano

Ja sobie dzisiaj spokojnie objechałem na miejsce spotkania z pinkeyem, wykręciłem przyjemną średnią, bo 25 km/h z jednym małym postojem, ogólnie 49 km.

Módlmy się o pogodę, bo szykuje się fajna wycieczka... B)

Napisano

Tak myślę, ale za gorąco to też nie dobrze ;/ Przynajmniej mnie się źle jeździ...

Proponuje aby każdy wziął dętkę, żeby później nie bawić się w sklejanie... tylko cyk, myk i już B)

Napisano

Koncertownik, mogles dac znac to bym znalazl czas i wpadl pojezdzic. Ja rowniez mam pompke, detke, latki, klej i zestawik narzedziowy wiec bedziemy mieli tego pod dostatkiem. Pogoda bedzie udana, tego mozna byc juz raczej pewnym.

Napisano

Ale niestety niepokoi mnie ten wiatr na północ, w czasie powrotu, jeżeli wiatr się utrzyma i siła także, będziemy mieli nieco trudniej ;/

Napisano

pinkey

To był tylko krótki objazd, więcej by mi się nie chciało przed jutrzejszą wycieczką. B)

Jak się pozbiera te wszystkie klamoty, które zabierzemy to by można sklep narzędziowy otworzyć, albo jakiś z akcesoriami rowerowymi... :)

Napisano

ja nie mam dętki zapasowej;d mam jedna z jedna dziurka wiec mam nadzieje ze w razie awarii ktorej nie przewiduje ktos dobry i milosierny obdaruje mnie latka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...