Skocz do zawartości

[wycieczki] Katowice i okolice

Oktanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja niewierzacy wiec tez do zadnych swiatyn wchodzic nie bede, ale Wy sie nie krepujcie. Co do deszczu to nawet jak bedzie, to jedziemy, szkoda wszystko odwolywac ;)

Napisano

Z dzisiejszych ustaleń pogodowych:

Będzin:

Niedziela, 19.08.2007

24 12 °C

1010 hPa

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.0 mm

Wiatr: 0km/h

Częstochowa:

Niedziela, 19.08.2007

23 11 °C

1016 hPa

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.0 mm

Wiatr: 7km/h ^

Pozdrówko motywujące...

Napisano

szkoda ze nas tak mało.;) przydało by sie zrobić taki peleton z 10 osób. Wtedy sie fajnie smiga, za######iste zmiany ida a premie górskie to jest dopiero zabawa xD

Napisano

taaa... premie górskie... przypominam że jedziemy słaym tempem, żeby z siebie flaków nie wypróbować... i jeszcze pod te górki to pójdzie słabsza prędkość..., a co za tym idzie średnia ;)

Napisano

No, ok jeszcze pozostała sprawa czy ktoś jakieś fotki będzie robił? Bo miło by było.. i pochwalić na forum też ;)

Napisano

niestety nie dołacze do grupy z katowic. Z mrówa bedziemy mieli bliżej do samych strzyżowić wiec beda 3 peletony;] bedzienski, katowicki i piekarski. Niech Katowicki nie czeka na mnie!!

Napisano

No i jeszcze jedna sprawa- jak z narzędziami? Ja mam jedną dętkę, łatki mi się skończyły (może dziś jeszcze zdązę kupić ) imbusy, kluc do kaset, rozkuwacz do łańcucha i taśmę izolacyjną xD Powiedzcie mi co zabrać to mogę do plecaka wrzucić ;)

Napisano

ja mam nadzieje ze ten kolega co zapodał na forum trase naszego przejazdu zabierze ją ze soba;d i ze bedziemy wiedziec gdzie jedziemy;)

Napisano

Tak, tak oczywiście ;] Trasa będzie aczkolwiek w jednym miejscu jest droga przez las, której nie ma na nowej mapie papierowej :D ale zaznaczę :)

My powinniśmy być tak o 7:20 w Strzyżowicach, peleton będziński...

Pozdrówko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...