Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 dla ekipy katowickiej i bedzińskiej proponuje spotkać sie w miejscowości STRZYŻOWICE przez która prowadzi droga nr. 913 proponowana mapka dojazdu http://img520.imageshack.us/my.php?image=dojazdxj8.png
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Jeżeli pojadę no to jestem zaliczany do ekipy z "Będzina"... No a spotkanie dwóch "ekip" mogło być w "Sączowie" według ustaleń trasy do Częstochowy, tej pierwszej... Mapa(proszę spojrzeć!): http://img167.imageshack.us/img167/4030/mapayz6.png Pozdrówko powtórne
koncertownik Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Lepiej wcześniej się spotkać, tzn w Strzeżowicach, będzie się raźniej jechało takim peletonikiem...
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 tez tak myśle;) tylko jak patrze przez okno to groza czlowieka ogarnia...;(
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Z internetowych źródeł pogodowych wnioskuje jedno... będzie bardzo wietrznie...10-14km/h, na północ ;D czyli dla nas dobrze No ale może również padać, co w tym przypadku nie będzie dobre ;/ Pozdrówko ogarniające... Ps. Zaraz przeglądnę trasę na mapie cieniowanej i napisze co i jak... Edit: W Będzinie będzie górka pod kościół(382m.n.p.m.), dalej będzie coś na poziomie 300m.n.p.m., w Woźnikach po podnóżu Coglowej Góry(350m n.p.m.), zaraz za tą górą następna pod kościół na wysokości(350m n.p.m.), dalej u podnóża Biedacz'a(348m n.p.m.), no a później to jazda na poziomie 300-325m n.p.m No więc będzie podjazdów... :|
pinkey Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Bez przesady, zle nie ma. Jedziemy ekipa, wiec nie ma sie co bac. Pogoda nie zapowiada sie zle, jezeli cos popada to tylko przelotnie. Tez mysle ze Strzyzowice to bedzie dobra opcja, jeszcze niech sie Omen wypowie gdzie dolacza.
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 zeby do jechac do Strzyzowic to trzeba miec tak okolo godziny zeby sie nie gonic..... mam nadzieje ze pielgrzymko -wycieczka sie uda i ze pogoda dopisze
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 No ja się wybiorę też Kasa może będzie, a jak nie to pożyczycie nie ? To zbiórka w Strzyżowicach o której? Do Będzina mam jakieś 30 minut, no i tam dalej.... to może 7:00-7:20 ? Pozdrówka ustalające...
omen Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 podjazdy niech będa to sie zrobi jakieś premie górskie? po za tym niestety jade ale bez klocków w tylnym hamulcu xD chyba, że ktoś z Katowic mógłby mi je zakupić w bikershopie bo jutro mnie nie bedzie a dziś już nie dam rady.;/ po za tym Sączów mnie też pasuje.;] kase oczywiscie oddam.;] Ewentualnie moge dołączyć do ekipy Katowickiej w miejsce gdzie skręcają z prawo na Wojkowice.;]
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 Omen mozesz do nas dolaczyc przed wojkowicami i pojedziemy razem co do godziny spotkania to mysle ze tak przed wojkowicami o 7:30 albo Ty na nas poczekasz albo my na Ciebie.... jeszcze z bedzinem musimy sie zgadac o ktorej sie spotykamy w Strzyżowicach.....
omen Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 spoko bede tam jakoś troche po 7 .;] zebyście nie musieli na mnie czekać jak coś.;] Oktanek może Ty być pomógł biednemu bikerowi? mieszkasz daleko od bikershopu?
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 no z 15 minut na rowerze ... wiec problemu nie ma jesli o to chodzi tylko jest taki ze strasznie ciezko mi znalesc chwile czasu...... ale jak masz przedni hamulec to loozik;d
omen Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 no ja właśnie tez tak myśle. A z tyłu tarcze se sciągne, w zacisk włożę klocek i z głowy.;]
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja jestem w ekipie z Będzina więc andi333 o 6:30 w Będzinie na zamku ;] A po zaraz po siódmej dobrze by było jakbyśmy już w Strzyżowicach się spotkali wszyscy... Co wy na to? Pozdrawiam
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 no ja nie wiem czy po 7 ja proponuje tak o 8 godzinie bo my wyjezdzamy z katowic kolo 7
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Ale jeżeli będziemy jechać rekreacyjnie i postoje będą moje jak nie będę wyrabiał to się nie wyrobimy... ;/
Oktanek Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Napisano 17 Sierpnia 2007 to o ktorej proponujesz sie spotkac w miejscu docelowym spotkania
pinkey Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie zapominajcie ze koncertownik musi dojechac z Tychow, przeciez po nocy nie bedzie jezdzil. Wedlug mnie opcja, ktora wczesniej ustalilismy byla dobra. 6:45 pod zyrafa 7:30 omen kolo Wojkowic, 7:45 Strzyżowice. A Tobek niech ustawi zbiorke w Bedzinie tak zeby byc w tych Strzyżwoicach na 7:45. Tak bym to widzial.
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Ale jak się nie wyrobimy? A tempa nie chce takiego narzucić, żeby później w drugą stronę nie dojechać ;|
koncertownik Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 O mnie się proszę nie martwić, jakoś dojadę na w miarę wczesną porę...
tobek Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 No więc, dlatego proponuje wczesną porą zbiórkę w Strzyżowicach zorganizować...
andi333 Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 mnie pasi Tobek bedziesz jechał na Dąbrowe przez Niwke bo jak tak to możemy sie spotkac na Zagórzu przy biedronce chyba ze inną drogą jedziesz? i jeszcze pytanko ktos jeszcze z Będzina bedzie kulał bo niewiem czy czekać jeszcze na kogoś pod zamkiem
Kathar Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 A ja mam do Was takie pytanie organizacyjne : To jest wycieczko-pielgrzymka, więc raczej z rowerami nie będziecie biegać po Klasztorze (jeżeli oczywiście macie w planach zwiedzanie, czy jakąś mszę). Macie jakiś pomysł gdzie zostawić rowery? Jakiś parking, czy inne miejsce specjalnie do tego przeznaczone? Pytam, bo może też się tam wybiorę rowerem w przyszłym roku i chciałbym mniej więcej wiedzieć gdzie w bezpiecznym miejscu zostawić rower. Pozdrawiam życząc dobrej pogody i udanego wypadu! p.s. Tobek widzę, że masz taki sam userbar jak ja. Też masz Hexa na LX?
koncertownik Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Jeszcze przydałoby się żeby ktoś mi wytłumaczył gdzie dokładnie w Chorzowie jest ta żyrafa, bo ja tam byłem, tylko, że dawno temu samochodem... I mogę postarać się wcześnie dojechać tak żeby nie było opóźnień z mojego powodu. I jeszcze dodam, że mogę popilnować rowerów jak będziecie chcieli do klasztoru włazić, bo ja tam byłem wiele razy, poza tym do zbyt wierzących to ja raczej nie należę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.