Skocz do zawartości

[wycieczki] Katowice i okolice

Oktanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bedzie ladnie musi byc;)

kolega co zaproponowal trase przejazdu moze jeszcze raz wstawic trase tylko dokladniejsza zeby bylo widać miejscowości dokladnie bo nie wiem czy sie nie dolacze do peletonu w okolicy wojkowic bo do bedzina nie po drodze :D

Napisano

Jeżeli nie będzie się zanosiło na ulewę, i będziecie za mną czekać, i nie narzekać na moje postoje... ;/ to chyba pojadę :D

Kierownik musi to wszystko ładnie ustalić ;]

Pozdrówka

Napisano

No tak :w00t: Ja jak będę miał kasę choć z nią ciężko to chyba pojadę, a jak będę wiedział że braknie sił na powrót to wcześniej zawrócę.... :)

Pozdrówka chłonące....

Napisano

dobra jak dostane jutro klocki do moich tarcz to jade.;D

Oktanek bedziesz jechał przez piekary ?? Wydaje mi sie ze tak bedziesz miał szybciej.;]

Napisano

Witam,

Chetnie sie przejade. Mam nadzieje, ze nadaze Waszym tempem. Moge sie zabrac do Bedzina z kims z Katowic, podajcie tylko gdzie mam podjechac.

Napisano

No spoko, jezeli ktos z Katowic Cie zna i wie gdzie Cie tam w Piekarach znalezc to sie z nim zabiore, jezeli nikt taki sie nie znajdzie to podaj jakos dokladniej miejscowke, bo nie znam za bardzo tych okolic ;)

Napisano

a wiec ja jestem z katowic i planuje zbeysmy sie zebrali ekipa z okolic katowic i dojechali razem do reszty peletonu....

proponuje sie dolaczyc do reszty w okolicach wojkowic

Napisano
TOBEK jakiego programu używasz do wyznaczania trasy??

Mapa Polski Delux 2002 ;)

Na dzień dzisiejszy nie wiem czy z wami śmignę....;/

Pozdrówka

Napisano

no wiec mozemy sie umowic w jakims miejscu w katowicach gdzie kazdy bedzie wiedzial gdzie sie znajduje i pozniej ruszyc w droge;)

trzeba sie jeszcze ugadac w ktorym miejscu na trasie spotykamy sie z peletonem Bedzińskim

Napisano

No to podaj miejscowke, najwyzej sie komus wytlumaczy gdzie trafic, w takim razie omen tez by mial blizej do Wojkowic, o ile sie nie myle, niz do Bedzina to moglby tam podskoczyc. Czas nagli, wiec trzeba wiecej konkretow.

Napisano

proponuje sie spotkac przy żyrafie w parku ;) skad pojedziemy przez park chorzowski do siemianowic,przez michalkowice i do wojkowic ....

Napisano

no wlasnie nie wiem o ktorej chca wyjechac.....

jakos ekipa z bedzina siedzi cicho na razie.....

z tego co wyczytalem to w bedzinie miala byc zbiorka cos kolo 7 wiec my tez mozemy podobnie ...

i kolejna sprawa to musimy ustalic gdzie sie spotka ekipa Katowicka z Będzińska i o ktorej godzinie

i NAJWAZNIEJSZA SPRAWA TO POGODA ;) OBY BYLA

Napisano

mnie pasuje;)

a wlasnie tylko ze my sie w wojkowicach nie spotkamy z Bedzinem bo trasa leci w poblizu wojkowic...wiec bedziemy musieli dokladnie sie umowic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...