Skocz do zawartości

[wycieczki] Katowice i okolice

Oktanek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Omen czytaj ze zrozumieniem :) My smigalismy w srode do Czestochowy :)

Ale jak gdzies bedziecie pomykac to chetnie sie z wami wybiore

A co do GPS to kilknij google maps i tam jest cala trasa ktora smigalismy :)

Napisano
niedziela odpada teraz moge robić wypady w soboty :)

oo bardzo dobry pomysł.;]

Panowie, jeśli można wiedzieć, jakie mniej więcej tempo na tych wypadach kręcicie? I czy szoską tylko czy też coś w terenie śmigacie?

dasz rade ;] sie nie bój. a śmigamy hm. no teraz było troche szosy i troche terenu ale raczej czaiłbym sie daleko od szosy.;]

Napisano

No ok, sobota też mi pasuje... Tyle że chodzi tutaj o pogodę, bo przewidywania że w sobotę ma jeszcze lać no i mocny wiatr, a w niedziele to już wszystko gładko, bez deszczu i wiatr ma ucichnąć...

To do Wadowic byśmy śmigali?

Napisano

na co Ci peleton? może we 2 pojedziemy to zobaczymy czy bedziesz taki mocarz. Najpier sie czaiłeś w tunelu a potem jak wracaliśmy to zapierdzielałeś jak poryty. Tak sie nie robi młody!

Napisano

No tak, przyjdzie niespodziewany wiatr, i jest nieciekawie później ;/

A to o jakich górach myślisz? podaj konkretne przykłady

Napisano

kórde no mysle zeby jeszcze tym razem nie za wysokie górki były (sam rozumiesz starosc nie radość :P ) myslałem o Krakowie byle nie przez Skałe ale jestem otwarty na propozycje.

Napisano

Jest pełno opcji :P Można jechać pod granice z Czechami do Raczyć, a wracać drogą na granicy z Czechami przez Cieszyn i Skoczów i piękne górki widać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...