Dadi Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam ! Czy ktoś z Was wie jak wypada trenażer rolkowy tacx ROLLERTRACK kontra ECOTRACK pod względem hałasu i wibracji ? Róznią się wielkością rolek (odpowiednio 11 cm i 8 cm). Obecnie mam rolki (homebrew na rurach alu 80 mm) i troche mi przeszkadza hałas. Czy faktycznie duże rolki są cichsze od tych standardowych 80 mm ? Pozdrawiam , Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilpe Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podłączam się do pytania... Czy warto inwestować w większe rolki (+150zl)? Po drugie, jakie sa zalety rolek w stosunku do trenażera pod tylne koło i na odwrót? Z góry dzięki za odpowiedź!!! POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQEERN Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Z doświadczenia wiem że na większych rolkach się "lżej" jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.