Mod Team Pixon Napisano 14 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Nie wiem czy będzie mi to potrzebne jednak na wszelki wypadek napiszę już. Gdzie w Łodzi jest jakiś profesjonalny ub dobry zakład malarski/lakierniczy w którym pomalują mi amortyzator. Czy korzystaliście kiedykolwiek z takich usług, jeżeli tak to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Spytaj w serwisie w 'Dynamo'. Kiedyś, gdy tam byłem, obdzierali z farby RS Boxxera i szykowali do malowania. Malowanie (proszkowe) można zlecic też po sąsiedzku, u Pacholców. Ja tam malowałem ramę, ale podejrzewam, że amorka też można by oddac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Pacholce pomalują ci wszystko o ile odpowiednio zapłacsz i na to poczekasz Za część biorą 180 zł (piaskowanie+malowanie) a czekać trzeba do listopada gdyż teraz nie malują. Trzeba poszukać czegoś tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.