tenjin Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 witam mam 3 telefonu, jeden k700i i dwie czarno biale nokie, w k700i trzeba zmienic wyswietlacz a w nokiach cos nie styka. w sumie nieskomplikowane naprawy ale wiadomo jak rzna w serwisach, moje pytanie czy moze mi ktos pomoc zeby mi naprawili telefony za rozsadna kase, moze ktos ma takie konekcje albo sam dlubie cos w gsm jestem z Krakowa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Z tego co się orientuje to sieć sklepów/serwisów JAMATEL jest bardzo dobra i niezbyt droga... Poszukaj w książce telefonicznej czy jest w Krakowie ich siedziba (powinna być bo dosyć spore miasto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Widzisz mieszkalbys w porzadnym miescie jakim jest Poznan to zrobilbym Twoje telefony a tak to niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.