Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co to znaczy wąski łańcuch? taki do 9-cio biegowej kasety, czy już 7,8 wystarczy?

Pod wąski łańcuch. Blat z przodu obsłuży Ci każdy łańcuch, chyba że jest to blat pod łańcuch szeroki, taki jak w bmxach czy singlach - taki najzwyczajniej szerokie łańcuchy lepiej trzyma i wolniej się zużywa.

Napisano
Ładne. Kazumi ma takie...

Ja obserwuje takie cosie:

http://allegro.pl/item343739173_3ttt_jedyn...ro_nowy_85.html

http://allegro.pl/item343878201_pedaly_szo..._z_noskami.html

Dziwnie długo nie ma na te gadżety chętnych. Takiego mostka szukałem uuuuuuuuu... długo.

Panie Grabarz, Pan ogląda aukcje z takimi cenami? Mostek ładny, gdyby był krótszy i miał mniejszy kąt to może bym się skusił... ale ta cena? Ja za swojego ITM'a dałem złociszy 30, a tutaj sobie 9 dyszek liczyć, kiepska oferta raczej. Pedały z leksza szpetne, albo co kto lubi...

Czemu ktoś ma krytykować tą korbę Stronglighta? Co z nią nie tak?

Napisano
Panie Grabarz, Pan ogląda aukcje z takimi cenami? Mostek ładny, gdyby był krótszy i miał mniejszy kąt to może bym się skusił... ale ta cena? Ja za swojego ITM'a dałem złociszy 30, a tutaj sobie 9 dyszek liczyć, kiepska oferta raczej. Pedały z leksza szpetne, albo co kto lubi...

Mostek jak na szosę jest dość krótki, kąt ma najbardziej klasyczny z możliwych, poza tym cena JEST OKAZYJNA. Znam sklepy, w których ostatnio przeceniono mostki Turbo Techno Torino na 129 zł.

Ja po raz kolejny apeluję, by komentować ceny nie w odniesieniu do własnego portfela, ale do realiów rynkowych. Ja za swój kokpit Turbo Techno Torino (dla niewtajemniczonych to właśnie 3ttt) zapłaciłem 30 zł (z kierą Paris-Roubaix). Kupowałem od, delikatnie mówiąc, frajera, a przedstawiciele tej grupy akurat nie kształtują cen. Ludzie! Przy kolejnym komencie, że coś jest drogie, kiedy obiektywnie nie jest, chyba zwariuję :wallbash:

Napisano

Ale z tego co pamietam to byl blat pod waski lancuch, a tutaj jest normalny torowy.

Grabarz: w sklepie w moim miescie sa mostki BIANCHI - nie jest to co prawda 3ttt, ale tez firmowka i kosztuja zlotych bodajze tez 30. Dlatego wydaje mi sie ze cena 90 zl nie jest dobra oferta/

Napisano

Faktycznie :down:

Mocowania pod tarczowke tez zabardzo nie widac. No ale haki zbytnio nie pasuja do torowej, a w triathlonie i na szosie hamulce by sie przydaly :) Suicider Bike :P

Napisano

Moje sokole oko wypatrzyło na dolnych rurkach tylnego trójkąta uchwyty chyba do hamulców. Wskazywałyby na to też te takie jak im tam do prowadzenia linki na tej najdłuższej rurze.

Awangardowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...