Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie chcę nikogo obrażać, ale trzeba być debilem, żeby to kupić. Bondaruk sprzedawał takie za 30 zł z przesyłką O_o 93pln to lekka przesada moim zdaniem.

Napisano

Nie chcę nikogo obrażać, ale trzeba być debilem, żeby to kupić. Bondaruk sprzedawał takie za 30 zł z przesyłką O_o 93pln to lekka przesada moim zdaniem.

nie prawda, jeśli chodzi o te co ktoś pokazywał na forum pół roku temu to nie ma nawet co porównywać tamte były z cienkiej blaszki, wyciętej i odpowiednio wygiętej. te są masywniejsze, mają inne śruby i kontrę. tam za 30 była sztuka tu za 90 są 2 sztuki więc różnica z cenie to 15zł/szt.

nie zmienia to jednak faktu, że korek z wina/szampana jest za friko i nie szpeci roweru

Napisano

Alu rama, zupełnie jak z 1951 roku, za taki opis aukcji dziękujemy. :-) Za podobną sumę wybrałbym Treka T1. Ładniejszy ;-) z 2010, czarny

Napisano

Nie wiem jak można sprzedawać taką ramę. Jedyne co się za tym może kryć, to jakaś wielka tragedia finansowa lub przeminięcie mody ostrokołowej. Ja bym postawił jako rzeźbę.

Napisano

założyć do tej ramy korbe od bmxa, koło tył czerwony deepv na novatecu, przód biały aerospoke, adapter na ahead, mostek i gięta kiera zooma i niebieski łańcuch, będzie piękny miejski fix!

Napisano

Już wiem co to za rower o którym pisałem- włoski Chesini, rama podobna do tej http://www.wooljersey.com/gallery/v/Wayne-Bingham/Chesini/

Za 550... Nie, nie przewalę kasy z 18-tki

Edit: Łączenie tylnego widelca (nie wiem jak to się nazywa) ma jak w tym http://cgi.ebay.de/Classic-Bike-Chesini-Precision-Campagnolo-Super-Rekord-/120566441994?cmd=ViewItem&pt=Sport_Radsport_Fahrr%C3%A4der&hash=item1c1251e80a#ht_21105wt_1242

Jakiś bezduszny sukinsyn przemalował ją proszkowo, na szczęście zostały te piękne przetłoczenia kółek olimpijskich i marki. Rower ma korby, hample i piasty Shimano Sante, przerzutki i klamkomanetki z ultegry 6400, obręcze mavica MA40 chyba na szytkach (jak spod opon wystaje szmata to szytki?) sztyca cieniowana nie aero (czyli z tymi rowkami) i z białym jarzmem- wygląda na Shimano Sante, tylko że chyba nigdy takowe nie powstały. Reszty gratów nie poznałem, ale wyglądają przyzwoicie, mam jeszcze wątpliwości co do klamkomanetek- nie chciały za bardzo działać, może tylko brudne? Jest w nich co do popsucia? Warto brać to za 550 nawet z ryzykiem klamkomanetek do wywalenia?

Napisano

Filip , Ty na torze bedziesz jezdził?

Bardzo bym chciał, ale na taki sprzęt mnie nie stać, zwłaszcza, że to jeżdżenie byłoby tylko okazjonalne. Jak już złożę nowy rower, to planuję od czasu do czasu do Pruszkowa skoczyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...