Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktoś się postarał...

http://www.allegro.pl/item1006202599_ostre_kolo_fixed_gear_colnago.html

podoba mi się siodełko :)

To jest naprawdę colnago? czy .. "colnago" ?

i czy to są torowe haki, czy stare szosowe? na tym zdjęciu za wiele nie widać

jeśli to colnago - to tanioszka :(

co do siodła.. to ja marzę o takim :P

pytałem Poręby kiedyś czy jest w stanie zamówić, powiedział że zamówil i mam poczekać 2 tygodnie i tyle go słyszałem

potem większość rzeczy od Cinelli znikło z jego strony i teraz znów szukałem tego siodła gdzieś, ale kiepsko to jakoś wygląda

tak przy okazji - cena to było 200zł

Napisano

Bo koledze opchnął ramę ze zrypanym gwintem suportu i robił problemy.

Co do wrocławskiej aukcji, to rama z tego co mi ostatnio kolega mówił to jest to oridżinal colnago.

Napisano

no nie no .... przeciez masz trefle na mufach!

widelec accentaq ijaija joł ahhaha.

co z tego ze szosa? skoro bardziej zajawkowa niz torowy wicher.

pragne tej ramy !

ale bardziej tej colnago tecnos art deco peknietej z allegro !

Napisano

Co do wrocławskiej aukcji, to rama z tego co mi ostatnio kolega mówił to jest to oridżinal colnago.

Jakbym miał tego typu pieniądze do wydania na rower, to bym nawet kliknął kup teraz :wallbash:

colnago... to jest pewna forma nirvany <_<

a do tego dochodzi moje absolutnie ulubione siodło, porządne koła i pare innych fajnych rzeczy

nowa stalowa Colnago kosztuje 6k więc tanioszka ;D

Napisano

Ja z kontaktów i interesów z Gromadą jestem zadowolony, czasami tylko długie terminy są. Nigdy nie miałem żadnych problemach z Jego (lub przez Niego firmowanymi) produktami, nigdy też prawdę mówiąc nie słyszałem żeby ktoś miał. A potrafi pomóc i się człowiekiem zająć.

Napisano

Ja z kontaktów i interesów z Gromadą jestem zadowolony, czasami tylko długie terminy są. Nigdy nie miałem żadnych problemach z Jego (lub przez Niego firmowanymi) produktami, nigdy też prawdę mówiąc nie słyszałem żeby ktoś miał. A potrafi pomóc i się człowiekiem zająć.

Sam muszę też powiedzieć, że P. Gromada nigdy w niczym sobie u mnie na negatywne opinie nie zasłużył.

Kupiłem od niego sporo różnych sprzętów, robił dla mnie pare przeróbek.

Nigdy za to nie mialem do czynienia z jego ramami więc się nie wypowiem.

W każdym razie chętnie kiedyś zamówię sobie u niego jakąś - bo wyglądają solidnie i całkiem nieźle :thumbsup:

Napisano

Gromada dobrym człowiekiem jest.

Mam od niego frameset (co prawda tylko odrestaurowany przez niego) i jak na razie nie mam zastrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...