Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sory za małe OT, ale mam pytanie. Czy np. BIANCHI wydawała jakieś 'turstyczne' wersje swoich kolarek??

Masz na myśli oczka na błotniki z tyłu i na widelcu itd?

bo jeśli o to chodzi to ja mam chromowaną Bianchi sprzed iluś lat, nie pamiętam dokładnie,

ale właśnie ma z tyłu oczko, z przodu oczko na widelcu.. itd :)

więc tak - robili :P

Napisano

No bo ja zakupiłem BIANCHI właśnie taką turystyczną (do końca nie wiem czy to oryginał), ale siodełko oryginalne, stery OFMEGA, koła ambrosio, mostek i kiera Cinelli, klamki Campy, hamulce Dia Compe, ale mi to na jakiś niemiecki szajs wygląda :PP

Napisano

bianchi znaczy włoski rower, a włoski rower znaczy włoski suport.to może pomóc.

ewentualnie mufy, haki, jakieś grawerunki pod suportem.

Napisano

http://allegro.pl/item963267264_ostre_kolo_fixed_gear_zipp_brooks_campagnolo.html ten rower jest kradziony czy jak , koelś nie wie co ma w tym rowerze sam

piasta super record -epic fail

kierownica bullhorn - no zdechłem ze śmiechu

aha i ta klasyczna rama torowa u olsha to jest proszkowo malowany ruski record , rozmawialem z olshem na ten temat

Ale to już napisałem kawałek wyżej, bo sam na takiej jeżdżę od prawie roku

Napisano

hehe ja to ze słowem "antyczna" mam konkretne skojarzenia :) homer i epoka heroiczna. ale antyczna szosa:D wystawię zaraz średniowieczne korby i neolityczną bluze ostrokołową. ah nowe trendy/

Napisano

a to jest właśnie idealna wersja tego idealnego mostka ;)

i jeśli go nie chce sprzedać to mu się nie dziwię :P

ale z drugiej strony sam bym chciał ;)

a jakś długość potrzebujecie?

bo chyba ostatnio pan na targu miał taki, ale nie pytałem za ile bo ja już takowy posiadam ;]

Napisano

ale jaki?

duracze, 600ax czy 600 ultegrowy?

ja mam 100 ale jeszcze myślę nad godną kierownicą do niego, bo teraz mam 90 z byczymi i jest git a mam faze na risery.

Napisano

bo chyba ostatnio pan na targu miał taki, ale nie pytałem za ile bo ja już takowy posiadam ;]

Ja bym z chęcią przygarnął takowy mosteczek o długości 90mm. Mógłbyś podpytać na tym targu o cenę, jeśliby się 90mm trafił?

Napisano

ja mogę wziąć nawet trochę dłuższy, tak do 110mm :)

napisz jak to z tymi cenami jest

ewentualnie załatw jakieś fotki jak możesz

Napisano

Jak składałem mosera to kupiłem gotowe koła na takich, jeżdżą od roku. Pisałem do gościa z allegro ile ważą - odpisał, że jakieś 700-800g, więc chyba lepiej kupić felgę od czołgu ;) nie mam takiej fajnej wagi więc nie mogę tego zweryfikować, ale za taką cenę można mieć coś lżejszego. Natomiast jeżeli chodzi o wytrzymałość to nie narzekam, raz tylko zaczęła mi fruwać na boki to sobie poprawiłem.

Jednym słowem - tani i wytrzymały, ale za to ciężki sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...