Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://allegro.pl/item937711306.html

Nie wiedziałem czy dać tu, czy do jakiegoś działu [FUN] - "polecam licytować bo mam już kilka konkretnych ofert i najpewniej zakończę aukcję przed czasem" - po kiego grzyba za przeproszeniem mam licytować, skoro typek zaraz odwoła moja ofertę? Stawiam kubusia marchwiowo-bananowego że dzieciak odwoła oferty przed czasem bo przedmiot sprzeda mu się w innych mediach :(

"kto pierwszy ten lepszy. Zapraszam na inne moje aukcje. Niebawem kolejne przedmioty z pod znaku CAMPAGNOLO"

I weź tu licytuj u takiego pajaca. Jak dla mnie: "niebawem kolejne aukcje spod znaku NIEDOJRZAŁY DZIECIAK który pomylił allegro z piaskownicą".

Napisano

Mój rozmiar, ale niedawno kupiłem i odremontowałem Batavusa, kurde.

Zawsze chciałem mieć Kogę...:D

Może ktoś chce kupić? Ładna, pomarańczowa:)

Napisano

na 63cm to ile trzeba mieć wzrostu?

Wydaje się, że min. te 190.

Ja przymierzałem się do 58 i 60 cm. Te rozmiary, przy geometrii klasycznej szosy, są dla mnie odpowiednie. Obecnie mam coś około 58cm bardzo mi odpowiada (przynajmniej po przejechaniu tych kilkunastu km). Mam 187cm.

Napisano

Też zwróciłem uwagę na tą ramę... no ale nie za taką cenę. Ogólnie coś ostatnio ludzie powariowali z tymi cenami. Staram się znaleźć jakąś fajną ramę torową (wystarczyłby mi poczciwy wicher) i pusto. Na przykład taka aukcja:

http://cgi.ebay.co.uk/Romer-Super-Polish-Communist-Track-Frame-Fork-Columbus_W0QQitemZ230442249047QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a76dab57#ht_500wt_1182

Piękną ale znowu ta cena... chyba, że to tak na rynek zagraniczny. :-)

Ale żeby Gromo znów walnął takiego byka w aukcji? :) Romer? :P romet+rower = romer? ;>

z tego co pamiętam to we wszystkich jego aukcjach na allegro było słowo "u RZ ywane" :D

nawet się zastanawiałem czy nie zwrócić mu uwagi, ale stwierdziłem, że to nie moja sprawa,

co do ramki to - ładna, ale faktycznie - już napompowali cenę zdrowo :)

Napisano

Ale żeby Gromo znów walnął takiego byka w aukcji? ;) Romer? :P romet+rower = romer? ;>

z tego co pamiętam to we wszystkich jego aukcjach na allegro było słowo "u RZ ywane" ;)

nawet się zastanawiałem czy nie zwrócić mu uwagi, ale stwierdziłem, że to nie moja sprawa,

co do ramki to - ładna, ale faktycznie - już napompowali cenę zdrowo :)

"r" i "t" są blisko na klawiaturze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...