Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1732272&gr_id=16416&p=4 - gość ma kupę fajnych części, tylko za przeproszeniem nagina pałę bo np. w przypadku obręczy w opcjach dostawy jest podany koszt przesyłki 0zł a w opisie dopisane 20zł. Co lepsze perełki już się sprzedały, choćby kierownica czasowa Syntace za 50 zł.

:D

Dzięki za te aukcje :thumbsup:

zastanawiam się nad obręczami Mavica (Argent 10), fajne i lekkie, niby nowe, ale zdjęcia raczej tego nie potwierdzają.

Na ich temat mało w necie można znaleźć. Tanim kosztem można zapleść lekkie kółka.

Temat zdecydowanie do przemyślenia.

Napisano

Tym razem ani ebay, ani allegro, ani sklep internetowy ...tylko stoisko u "Pana Henia" na rynku. Wypatrzyłem tam ostatnio siodło "Favorit Special" w db stanie jednak całe plastikowe. Nie targowałem się, ale podejrzewam, że można je wyrwać za ok 10pln. Zastanawiam się czy były takie wersje całe plastikowe? czy zwyczajnie zostało pozbawione "obszycia" ..? Na tym plastiku nie ma żadnych śladów, że było coś przytwierdzane/przyklejane.

Napisano

nie kupiłem dzisiaj ramy raleigha na reynoldsie 531, 56 cm mój rozmiar, siodło ritchey, mostek tranzx, jakiś baranek, klamki shimano exage, cała reszta campa gransport (przerzutki, manetki, korba, manetki).za 200 nie kupiłem bo stwierdziłem, że dużo.

powiedzcie że dobrze zrobiłem bo mam wyrzuty.

Napisano

No to już możesz się przygotować jak przyjdzie do Ciebie reklamować pęknięcie ;) odpukać.... ile okazji nas omija, sam odkupiłem za niebotyczne pieniądze samą ramę ostatnio pordzewiałą i wielką, ale miałem taki kaprys-wpadła w oko, dopiero po piaskowaniu zobaczy się jak przy mufach wygląda, bo na zdjęciach dziwnie rdza mnie niepokoi. A widelec jest dość stromo.

Napisano

itr , mam nadzieje ze nie mowisz o tym colnago ?:)

a ty elberet to wiesz co ? (przerzutki, manetki, korba, manetki) sa warte dwa albo 3 razy tyle ! ja bym ten rower wział z miejsca

Napisano

nie rozważałem jej kupienia, spokojnie.

chociaż dla samego widelca, sterów i śrubki od sztycy można by o niej pomyśleć.

a rame pociąć szlifierką, zrobić wieszak, otwieracz albo dekoracje do kawiarni.

Napisano

We Wrocławiu u Matuszewskiego na księcia witolda pojawiły się anodowane miche na wysokim kolnierzu kolor niebieski i czerwony, jest też czerwona korba miche do kompletu jak by ktoś miał za duzo kasy. Komplet anodowanych piast z kontrą 369zł jak dobrze usłyszałem, o korbe nie pytałem.

Napisano

itr , mam nadzieje ze nie mowisz o tym colnago ?;)

Zgapiłem się , tym Colnago? Moja nie kolnago.

Kupiłem włoską ramę na G od jednego z forumowników, duża i mnie zaciekawiła, tak, że dałem prawie tyle ile zapłacił za set z kołami, korbą i innymi graty. Zaciekawiła mnie geometria gorzej jeśli rdza po piaskowaniu pokaże jakie dziury na wylot bo stal chyba nie szlachetna niestety, jak się przyjrzałem potem na zdjęciach. Ale chyba będzie ładny rower - nawet nie wiem po co mi kolejny, może zrobię z biegami, może jako ostre. A może będzie dla mnie za wysoka.

Napisano

We Wrocławiu u Matuszewskiego na księcia witolda pojawiły się anodowane miche na wysokim kolnierzu kolor niebieski i czerwony, jest też czerwona korba miche do kompletu jak by ktoś miał za duzo kasy. Komplet anodowanych piast z kontrą 369zł jak dobrze usłyszałem, o korbe nie pytałem.

Podrzucam adres dla zainteresowanych http://sklep.fhm.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...