Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten ejt incz wyglada podobnie do sugino mesenger . zalezy do jakiego projektu .

al skoro wahasz sie miedzy tym a 60setką to bierz ejt incza bo raczej zaden kult to chyba nie bedzie <_<

Napisano

Podejrzewam, że jest to złom. Ze względu na wagę warta trochę więcej niż rama torowa Rychtarskiego... na skupie.

Napisano

no haki otwarte do tyłu.

po prostu było to popularne w starych (bardzo) rowerach.nawet taka przysłowiowa nie pij wódki nie pij wina kup se rower ukraina to miała.

żaden rarytas.

Napisano

ma takie haki bo są najlepsze do torpedo.

mój pierwszy rower też takie ma ale to nie torówka

ogarnijcie się z tymi hakami

nie wszystko złoto co się świeci

a ta rama jest przy hakach ściskana a nie lutowana

w zasadzie cały tylny trójkąt jest na zgniatanych rurkach

Napisano

rama bedzie wazyla z 5kg. po zdemontowaniu blotnikow i postawieniu na kołach, to będzie jakaś kara chyba :].

u dziadków leżą takie dwa przedwojenne, porozkładane na części. na drewnianych obręczach... :] oj kiedyś się nimi zajmę

Napisano

http://allegro.pl/item875538153_rama_gios_ostre_kolo.html

nożesz do ch u ja pana.

za każdą uciętą przelotkę i hak od porządnej ramy powinni ucinać palec.

rozumiem łupać jakieś waganty spawane z kanalizy, nawet jakiegoś raleigha starego.

ale co komu w ramie przeszkadzają tycie kawałeczki metalu.

nawet tego cieć nie zamalował.naprawde, estetyka rodem ze śmietnika (rym niezamierzony)

Napisano

http://allegro.pl/item875538153_rama_gios_ostre_kolo.html

nożesz do ch u ja pana.

za każdą uciętą przelotkę i hak od porządnej ramy powinni ucinać palec.

rozumiem łupać jakieś waganty spawane z kanalizy, nawet jakiegoś raleigha starego.

ale co komu w ramie przeszkadzają tycie kawałeczki metalu.

nawet tego cieć nie zamalował.naprawde, estetyka rodem ze śmietnika (rym niezamierzony)

Rekord - 3 posty o tej ramie w 3 roznych tematach :P

Co do ramy zalutowana czy tam zaspawana jest podsiodłowa, kiedyś mój osobisty mechanik naprawiał mi w ten sposób rame, pękło obok.

Czy słabo to zrobił czy nie- nie mam pojęcia, ale wiem że od tamtego czasu nie zamierzam naprawiać popękanych ram. tylko tak sobie pierdnąłem.

Napisano

sieć , mi nie chodzi o byle jaka kiere byle tanio ahah , spytalem sie ogolnie , "co to za szit tak kiera"

ni nie planuje jej zakupu ani byczych rogów . jedyne co mi chodzi po glowie to b123

Napisano

takie kieraty wiszą u arka w bike parku

można z nich na kolanie dogiąć w dowolny kształt jak podłużne balony do robienia zwierzaków.

i kazdy kształt będzie lepszy od wyjściowego

co do kółka to mega profi i brałbym bez namysłu....

za 50zł

w tej cenie powinieneś wymagać campy omega na piaście recorda

Napisano

cytując kolegę co sie dowiedział, że inny kolega kupuje sobie wino za 15 złotych

kruwa.drogo.

i do tego ma przednie koło 650.ciężko z laczkami.

Napisano

cytując kolegę co sie dowiedział, że inny kolega kupuje sobie wino za 15 złotych

i do tego ma przednie koło 650.ciężko z laczkami.

Eeeee, póki co kosztuje 18 zł ;)

Napisano

jeśli przecinek rozdzielałby część całkowitą od dziesiętnej to byłyby dwa zera a nie trzy.

osiemnaście tysięcy.

(chyba, że ironii nie pojąłem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...