Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niezłe szpeja miał ten janosik, kurka.

No miał tego w cholerę, szkoda że teraz bezrobotny jestem bo bym sobie szosę skompletował z tego wszystkiego.

Napisano

wg. mniebardzo dobrze ,że ona to sprzedaje , przeciez sie nei zna na tym , to co miała wyrzucic? fajne pedryle kampy są

Jak by miała choć odrobinę godności, to by poczekała aż mi odszkodowanie przyjdzie z tą wyprzedażą.

Homoseksualiści kampaniolo to typ którego wybitnie nienawidzę ze względu na brak wygodnego podparcia, za to te "platformówki" z noskami szimano są wery najs.

Napisano

Na oko to chyba naklejkowane colnago. Zdjęcia dupiaste, na dole w mufie suportowej coś powinno być, najpewniej znaczek colnago albo przynajmniej numer ramy, po którym dałoby się dojść co to. Dysk jest tak niepraktyczny, że szkoda gadać, co nie zmienia faktu że każdy pewnie by chciał mieć. ;]

Jakaś rewelacja to nie jest, jak dysk jest w zacnym stanie, to jest więcej wart od być może podrabianej ramy.

Napisano

No też czuje, że to tylko naklejki. Ale ogólnie sprzęt jest spoko i rzadko takie na allegro się pojawiają, dlatego dałem. Obok Peugeotów i Herculesów, to zawsze jakaś miła odmiana. Ciekawe za ile poleci.

Napisano

ciekawe co to za rama (?) bo na colnago mi to nie wyglada. Torowacolnago na reynoldsie ? i te naklejki jakies lewe. Torowe kolnago miłoby jakies trefle na mufach i inne badziewia . tak przypuszczam

Napisano

Teraz dopiero zobaczyłem, ale szczytem finezji w takim rowerze jest sztyca accenta hehehehe. No i te niekompletne korby też dodają smaku temu rowerkowi, nie wspominając o tragicznym siodle. ;]

Napisano

Weźcie się ludzie ogarnijcie. Później ktoś wchodzi do tematu "allegro i ebay" i może sobie poczytać bardzo merytoryczne posty typu "ch...wy", "syfiasty ten rower" itp. Rozumiem, że musicie skomentować, bo jeździcie na 100 lepszych sprzętach, ale ten temat jest od "ciekawych aukcji". A tą, link do której wstawiłem, uważam za dość interesującą, bo rzadko takie rowery widać na allegro. No a dyski, to już bardzo rzadko.

I nie chodzi mi o negatywny wydźwięk tych wypowiedzi, bo to to samo jak ktoś by napisał "ładny rower" albo "fajny". Co to wnosi do tematu? Chociaż byście się postarali i obok tych komentarzy pokazali coś co sami uważacie za interesujące. Kiedyś jak na to forum wchodziłem to były 2 tematy ruszone, ale przynajmniej coś konkretnego było, a teraz 10 nieprzeczytanych tematów po wejściu i same śmieci.

Jeśli ktoś chce coś odpowiedzieć na to, to proponuję na priva zeby większego syfu nie robić. Peace.

Napisano

sath nie unoś się

co do roweru to od razu widać że ze skłotu

poobijana, nieoryginalna, sprzęt byle jaki bo torówka i tak sie sprzeda...

ten nienaciągnięty łańcuch wygląda żałośnie i zniechęca do zakupu

ale gdyby to był zacny sprzęt to stałby na ebayu

oni na allegro wystawiają takie śmieci dla polaczków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...