Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja tez mam takie popekane , olac popekania , to jest najlepsze siodelko jakiego kidykolwiek dosiadałem , odpowiednio miękkie i nie koliduje w ruchach ud. Rolls jest sztywny strasznie.

widelec karbonowy w tkaiej ramie xD hahahaah

Napisano

ja tez mam takie popekane , olac popekania , to jest najlepsze siodelko jakiego kidykolwiek dosiadałem , odpowiednio miękkie i nie koliduje w ruchach ud. Rolls jest sztywny strasznie.

widelec karbonowy w tkaiej ramie xD hahahaah

Kolega jeździ na takim turbo i mu nie pasuje. Co nic nie wyszło to inne zdanie.

Te zdjęcia mają zniechęcić do kupna widelca pewnie. ;]

Napisano

Z tymi nakrętkami srebrnymi to wg mnie tragicznie wygląda.

Można skompletować np. z Velo (sprockety, dystanse, lockringi). Ale to już są koszty jak się w kolorki idzie. Poza tym myślę, że to na zdjęciu tylko tak dziwnie wygląda - w rzeczywistości jest lepiej. Ogólnie dałem, bo na allegro pierwszy raz widzę torówki Novateca w kolorze.

Napisano

http://www.allegro.pl/item753254409_przelajowe_klameczki_hamulcowe_idealne_do_ostrego.html

Ktoś kiedyś szukał przełajowych klamek krótkich z zamykanym mocowaniem.

To właśnie byłem ja, i jakieś 2 tygodnie temu kupiłem dokładnie te klamki od Pana Olszewskiego zanim zaczął je tak naprawdę oferować ;)

klamki bardzo wygodne - założyłem je na obciętej kierze giętej i zamieniam ją razem z hamulcem jak chcę pograć w polo

Napisano

To właśnie byłem ja, i jakieś 2 tygodnie temu kupiłem dokładnie te klamki od Pana Olszewskiego zanim zaczął je tak naprawdę oferować ;)

klamki bardzo wygodne - założyłem je na obciętej kierze giętej i zamieniam ją razem z hamulcem jak chcę pograć w polo

Wiesz może ile one ważą?

Napisano

Wiesz może ile one ważą?

Sam nie ważyłem, ale podobno około 45g / sztuka

warto też zauważyć, że przy użyciu ich z kierownicą 25,4 (więc.. właściwie w większości przypadków) używa się dołączonych tulejek aluminiowych i nie wiem czy ta waga bierze je pod uwagę. Ciężkie się nie wydają, na pewno są lżejsze od moich starych klamek z szosy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...