Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niby jest jakas sruba, w miejscu gdzie 'podsiodlowka' rozchodzi sie w literke Y ze 'skosna'. tak czy inaczej zuuupelnie nie przemawia do mnie taka rama;]

Napisano

jedyne co zdaje mi sie "be" w tym rowerze to sztyca.

Prosi sie o jakąś karbowaną. Albo miche supertype.Która to sztyca jest chyba najładniejszym kawałkiem metalu jaki widziałem.

Napisano

Prosi sie o jakąś karbowaną.

Thomson Elite jest delikatnie karbowany. Chyba że to literówka i miałeś na myśli: karbonową?

Albo miche supertype.

Oj nie. Sztyca może i fajna, ale nie widziałbym jej w tym rowerze, którego urok opiera się na dyskrecji i stonowaniu. Taka sztyca mnie osobiście raziłaby w oczy w takim rowerze. W tym momencie najbardziej przykuwa wzrok złoty dzwonek.

Ja osobiście widziałbym tu czarnego Thomsona zamiast srebrnego, aby było symetrycznie z fajką (lub jeszcze lepiej: zmiana fajki na srebrną).

Napisano

Nie to nie ten sam allegrowicz...

Wydaję mi się, że ten o którego Ci chodzi to ziomek, który ostatnio pociskał tego Giant'a:

Unikat Giant Bowery

Wynika z tego, że mamy kolejnego pechowca... Dziwna sprawa, że z niewyjaśnionych przyczyn kilku osobom znikają ostre kółka. Moim zdaniem takie akcje na allegro powinny być jakoś "nagradzane" bo w moim odczuciu jest mega dziwne, że sprzedawca nie dostaje przedmiotu, przez co nie może go sprzedać, a nazajutrz z automatu pociska identyczną aukcję, tylko teraz cena kup teraz jest wybita na 1200 PLNów.

Napisano

nic prostszego - piszesz do allegro o naruszenie zasad (prawy górny róg aukcji), wybierając opcję

" Jeżeli chcesz opisać problem dokładniej lub zgłoszenie dotyczy Użytkownika, a nie przedmiotu, kliknij tutaj."

jeżeli tylko coś im wydaje sie podejrzane - najpierw wieszają kolesiowi konto, a potem zaczynają wyjasniać. W takim przypadku na 99% zawieszą. trzeba tylko opisac o co chodzi i podac numer aukcji które dowodzą Twojej teorii.

Ty spełniasz obywatelski obowiązek (sic!;) a koleś dostanie po uszach i nie bedzie już takiej trzody odstawiać.

Napisano

chyba jest to logiczne ze nie odpowiadala mu cena, i wycofal...

wiadomo nie jest to fajne jak ktos chce kupic, no ale wy tez chyba nie chcieli byscie sprzedac sprzetu i na tym stracic, aczkolwiek nie mowie ze dobrze robi.

moze jak ktos chce to niech probuje sie z nim dogadac ze za te akcje co robi niech zejdzie z ceny albo cos w tym stylu^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...