Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej painmaker,

no offence, ale podrzucam Ci inny punkt widzenia:

oczywiście zrobienie ostrego wg własnego projektu (czytaj dobranie samemu części) da na pewno właścicielowi mnóstwo satysfakcji i powodów do dumy, ale czy rzeczywiście pozostali nie mają wyobraźni i podążają za modą?

ja poszukuję przede wszystkim sprawnego środka komunikacji, który pozostawię bez obaw pod knajpą..

ujmując rzecz inaczej- jeśli chcesz pobiegać - to robisz samodzielnie buty czy kupujesz je od szewca? ja idę do sklepu i nie czuję się z tego powodu źle..

nie czuję też wstydu gdy na imprezie spotykam gościa w tych samych adidasach.. przyznam, że miło się wybić z towarzystwa i być oryginalnym (popieram składanie rowerów!) - ale jeśli chodzi o poczucie wstydu przy identycznych kreacjach to myślałem, że tak mają tylko dziewczyny ;)

kończę bo idzie OT :D

Napisano
No niby ostre można zrobić na każdej ramie... Ale z takim hakami to już sztuka ^_^

Niby czemu ? Przecież tutaj jest mimośrodowy suport.

Napisano

W tej droższej aukcji pojęcie "Ostre koło" zostało zastąpione bardziej wysublimowanym pojęciem "Torowa" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...