Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

.... a mnie sie wlsnie wydawalo ze tego klocka juz gdzies widzialem...

Co zasie tyczy woblerow to wszystko sie stanie jasne jak samica woblera klasnie trzy razy pletwa przelatujac na hulajpletwie z sprzezynowym tlumieniem powrotu... Czyli zaniedlugo...

Przy okazji: Czy wiecie co wspolnego maja ze soba woblery i rowery? Stery oczywiscie... Te prawde odkryl powodowany przeblyskiem Geniuszu Woblerowskiego kol. KAZUMI.

OSTRO!

I.

Napisano

co do Ellswortha czy w przypadku tego wycięcia w ramie mogą być kłopoty z dopasowaniem tylnego kola,czy teoretycznie niema to znaczenia.w sieci praktycznie nie znalazłem informacji co do tej ramy,czyżby była to duża rzadkość?

Napisano

Zależy jaka jest długość tylnych widełek, ciężko stwierdzić wizualnie, a sprzedawca nie podał wymiarów. W skrajnych przypadkach może być nawet problem z założeniem grubszej gumy, lub obcieranie opony przy rozcentrowaniu góra-dół...

Napisano

sprzedający twierdzi iz niema żadnych kłopotów co do używania rożnych kol.

sam podobno korzystał z remerxa oraz mavic cxp30.

Napisano

z ciekawosci spytam jakie sa za i przeciw w uzytkowaniu takiego roweru?.

czy w przypadku uszkodzenia przedniego kola sa szanse na zakup nowego w rozmiarze 650cc?

Napisano
http://www.puremessenger.pl/sklep/002.html

czy waszym zdanie te jest warte uwagi?jak z wytrzymałością?

Wytrzymałe i polecam, znam kolesia i wiem ze nie robi ludzi w bambuko, sam pół roku jeździłem na kole pod tarcze które on mi zmontował. (po pół roku zmieniłem koło na lepsze z piasta torowa)

Napisano

już to widziałem, tylko jakoś zapomnialem tutaj zapodać, możliwe że będę u nich zamawiał koła do mojego ostrego... myślicie że warto?? wielki plus to to że kolory można sobie zamawiać

Napisano
Hoho! No to może dołączysz do Krzywokołowców i staniesz z takim blacikiem na starcie KR? :)

Stanąć na starcie stanę, a i owszem! Nawet składam na tą okazję nowe OK. Szczegóły wkrótce :002:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...