Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przepraszam ,coś mi z tym linkiem nie wychodziło, wiec napisze : allegro rowerki , ramy sztywne , str 8 , piękny chyba piaskowy /może ciut ciemniejszy/ cena 500 z . planowałem na jesień taki zakup , ale jak się wk &^$ . Lepiej się zastanówcie czy mam go Wam sprzątnąć sprzed nosa :)

• Mod Team
Napisano

... poza tym wyglada jak wyciagnieta parszywemu kotu z tylka. OBRZYDLIWA!!!! ;)

Jedyne co ja jeszcze jako-tako ratuje to inspiracja TT GuTka...

OSTRO!

I.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Tyle ze przebudowanie takiego sprzeta na ostrzaka byloby BARBARZYNSTWEM... Uwazne i pieczolowite odrestaurowanie to inna sprawa :)

OSTRO!

I.

Napisano
No to co! Ale za to ładny :) A i nie za drogi przy tym.

Jakiś strasznie szpetny nie jest ale szału nie ma. Na świecie raczej przyjęła się zasada, że rower z ostrym jest składany przez właściciela. (Nie rozwijajmy tego tu bo to nie ten temat) B)

• Mod Team
Napisano
No to co! Ale za to ładny B) A i nie za drogi przy tym.

Kwestia gustu :)

A niedrogi to tylko w USA... Jesli pojawi sie w Polszcze pewnie bedzie kosztowal dobrze ponad 3 kawalki. Nawet jak by przeliczyc Hamerykanska cene to wychodzi niemal 2,5 tysia. Nie bardzo wiem czy za rower bez przerzutek i calego dodatkowego szpeju to tak tanio...

Tanie to sa ostrzaki-potworzaki na brytyjskim ebajcu za 130-170GBP :P

OSTRO!

I.

• 2 tygodnie później...
Napisano

@ptx, kilka spraw do rozważenia:

-mała rama,

-koła 27(nie wiem jak jest z dostępnością opon),

-piasta maillard na tył nie da się zakleić, więc jak chcesz zafiksować to od razu wymiana koła,

-dopytaj o co chodzi z tym odkształceniem zacisku sztycy, bo jak się będzie wsuwała to kompletna lipa.

Zależy w sumie jak ostro będzie szła aukcja, ale za 300-400zł można kupić na allegro naprawdę za######iste całe szosy, więc jak budżet Ci pozwala, to warto się zastanowić.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...