detonator Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 No nie wątpie że tak nie jest, ale puki co bezgranicznie ufam tym kawałkom srebra, które ponoć zapobiegaja rozwijaniu się bakterii i grzybów Po każdej jeżdzie polewam wodą utlenioną sam ustnik i puki co jest git
omen Napisano 17 Maja 2008 Napisano 17 Maja 2008 po przeczytaniu tematu.. i wcześniejszym kupieniu bukłaczka.. postanowiłem go wyparzyć.. zgotowałem wodę, odczekałem 5 minut wlałem wodę.. i co? zrobiła się dziura, woda sie wylała.. bukłak posklejał i tyle mi po tej zabawie.. nie wiem co teraz z nim zrobić xD
QWEY564 Napisano 17 Maja 2008 Napisano 17 Maja 2008 a co to za bukłak?? ja wyparzałem(kilka razy) nawet decathlonowskiego i wszystko w porządku... a co do przemywania do często wlewam trochę spirytu salicylowego, pompuję bukłak i robię małego shake'a... potem może leżeć tak do następnej jazdy
omen Napisano 17 Maja 2008 Napisano 17 Maja 2008 H2O camelbag 2L yhmm właśnie próbowałem go jeszcze raz zalać ciepłą woda.. nie dało rady.. bukłaczek do wyrzucenia..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.