Szajbz Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam kupiłem sztyce Smica i luzują mi sie śruby i nie wiem co z tym zrobić, próbowałem: 1. kupiłem inne śruby 2. gwint okręciłem taśmą teflonową hydrauliczną 3. dociągałem śruby rurką na maxa Nie stać mnie na klej do gwintów 30-20zł na 10ml pytałem okoliczne serwisy o klej ale go nie mieli Jest jakaś inna rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 pokombinuj z podkladkami z metalu, jak nie zadzialaja to z twardej gumy + metalowe, co do gumy to nie kupuj tylko zrob idealna na wymiar chocby z detki czy co tam bedzie pod reka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ja kupilem podkladki sprezynujace i problem znikl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 kup zwykłą kropelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 taa a potem młotkiem będę okręcał śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.