losiek86 Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 witam. chcialbym sie dowiedzieć od użytkowników tego siodła czy jest bardzo twarde i czy przy wycieczkach ok 60-80 km tyłek bardzo boli(również po górach)?? obecnie mam siodło author'a mega tt które waży ok 340 gram i zastanawiam sie czy warto kupic tego boplighta za cene mniejszego komfortu. aha, szukałem na forum i nie ma opini o tym siodle:p
wrubel Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 dołączę się do pytania, też chciałbym dowiedzieć się czegoś o tym siodełku. (poprzedni mój temat z takim pytaniem zamknięto...)
tenjin Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 witam ja dostalem je kilak dni temu, zdam wam relacje jak tylko zrobie na niej wiecej kilometrow, pierwszy kontakt----- cholernie twarde, czulem ja dwa wiercholki siodla wbijaja mi sie dupe, przesiadlem sie z miekkiego siodelka "pro" z standardowego wyposazenia krossa A2 ( 2006) wiec pewnie musze sie troche rozjezdzic, wydawalo mi sie strasznie male, no i na tyle sliskie ze zjeżdzałem jak tylko zrobie wiecej kilo zdam relacje, ale teraz jade na nie rowerowe wakacje wiec zaczne testowac dopiero za tydzien, dwa pozdr.
grzegorz1974paszek Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Zpytajcie się ''Magazynu Rowerowego'' Zpytajcie się ''Magazynu Rowerowego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.