Maciek764 Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item220498741_hamulc...osc_deore_.html Chcialbym ojcu kupic. Oplaca sie kupic na miejsce ledwo hamujacych Canti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Ja mam aktualnie Alhongi za 17 zł komplet i przy dobrej lince, czystym pancerzyku oraz odpowiedniej regulacji hamulce jak dla mnie działają bardzo dobrze i mają odpowiednią modulacją ( niewyrzucą Ciebie zaraz po naciśnięciu klamki przez kierke ). Jak do roweru taty - polecam. Za 22 zł może być. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz1306 Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Jak dla ojca to wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a Ojciec co tydzien jedzie maraton:D tylko synek mu robi za servisanta:P hehehe:D Nadadza sie Modek! obudz sie bo trzeba klodke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.