Ecia Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cytat z Giełdy-Kupię: Koszulka North Wave Heart. Ktoś może pomóc? Nam z Rycerzem okrutnie nie po drodze ... może komuś będzie łatwiej? Pozdrówko w imieniu ... PS. Temat do wywałki po pomyślnym sfinalizowaniu transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziękuje Eciu za pomoc dokładnie Koszulka biało-czerwona Northwave Hearth rozmiar M jest ona w sklepie na Ostrobramskiej 64. Koszulka wygląda tak: Kliknij tutaj! Warszawiacy proszę o Waszą pomoc --- 18.08.07.: Widze, że za bardzo nie ma kto pomóc chyba będe musiał zrezygnować z tej koszulki i kupić jakąś inną ale oczywiście Northwave'a hehe Dziękuje Eciu za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Spoko, nie ma sprawy. Nawet gdybyśmy chcieli, nie moglibyśmy teraz pomóc z powodu drastycznego niedoboru funduszy ("szefostwo" na urlopie) . Pozdrówko w kryzysie PS. A sklep nie może sprzedać wysyłkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 dzwoniłem dwa razy do sklepu i odpowiedź była jedna: " nie praktykujemy wysyłki towaru" można tylko osobiście ją odebrać. Postaram sie poczekać może coś nowego będzie, a jak taką gdzieś zobacze to i tak kupie, bo poprostu według mnie jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Pytałeś w tym sklepie: http://www.zuchlinski.com.pl/index.php?pro...1300&wysw=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 dzwoniłem do wszystkich sklepów w które są podane na rozpisce northwave i tylko na Ostrobramskiej 64 była tydzień temu wczoraj mi minęła rezerwacja tej koszulki tak więc już chyba jest normalnie do kupienia z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jezeli jest u Zuchlinskiego to ja moge Ci ja kupic i wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jak dzwoniłem do nich to nie mieli ale zawsze można zobaczyć Koszulka Northwave heart kolor biało-czerwony rozmiar M zadowole sie już nawet kolorystyką czarno-czerwoną tak mnie to pogrążyło tylko żeby był rozmiar "M" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinker Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 witam ile kosztuje ta koszulka ?? mieszkam niedaleko ostrobramskiej i mogę ją zakupić dla ciebię pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Koszulka kosztuje około 179-190 zł jutro przedzwonie jeszcze raz do sklepu dowiem sie czy ciągle tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Temat do zamknięcia. Koszulka kupiona u kolegi z forum Spidera czekam teraz tylko na przesyłkę. Jeszcze raz Dziękuje wszystkim forumowiczom i jakże miłej administratorce naszego forum Eci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zatem zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.