sowix1 Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jak w temacie- która jest lepsza?? SRAm 5.0 http://www.allegro.pl/item221234082_sram_5...acych_wawa.html czy ALIVIO- http://www.allegro.pl/item224380657_przerz...410_czarna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 oczywiscie sram ale jak masz standartowego hexagona to musisz jeszcze kupic manetki sramowskie lepiej by bylo kupic zestaw sram 7.o i manetki 3.0 gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A ja polecam Alivio, dobra praca i naprawdę duża odporoność, potrafi służyć latami i kilometrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jeżeli sram 5,0 to starsza wersja sx-5 , to kupuj srama bez zastanowienia .Jestem po zmianie alivio na srama i pisałem o tym w dziale testy .Ja po zmianie na srama nie planuje wracać do shimano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 lepiej by bylo kupic zestaw sram 7.o i manetki 3.0 gratis Dokładnie, na allegro za taki zestaw zapłacisz grosze, a przerzutka 7.0 spisuje się bardzo fajnie. A manetki - gripy to gripy - nie wiele tu da się wymyślić, więc 3.0 powinny spisywać się podobnie dobrze jak wyższe modele. A jeżeli masz na myśli nie 5.0, tylko SX-5 to to by było też bardzo dobre rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nie będziemy rozpoczynali kolejnej wojny Sram vs Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.