Skocz do zawartości

Najlepszy serwis w Wałbrzychu

mattnick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzie najlepiej serwisować swoje 2 kółka ?? Nie koniecznie musi być tanio. Ma być dobrze i w miarę szybko. Słuchy mnie doniosły, że u Piotrowskiego to z terminami róznie bo są równi i równiejsi...byłbym wdzięczny za pomoc.

Napisano

Jak byłem u Piotrowskiego to odniosłem wrażenie że chcieli moim rodzicom wcisnąć to co mają sprzedać a nie to co moi rodzice chcieli kupić i wyszliśmy ze sklepu.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Ja zdecydowanie NIE polecam Piotrowskiego. Wybitnie niesłowny gość. Miałem taką akcję - zawiozłem mu rower coś koło wtorku i prosiłem żeby na piątek był

bo wyjeżdżałem w sobotę rano. Rower zaczął robić dopiero wtedy gdy po niego przyjechałem i jeszcze co chwilę odchodził obsługiwać klientów. Na zwrócenie uwagi zareagował jakby sie obraził. Zdecydowanie odradzam ten serwis. Już od dawna się mówi , że tam niektórych traktuje się jak należy a innych olewa...

Już lepszy jest A-Z. Poziom usług dobry i wszystko na czas ale niestety ceny są moim zdaniem wysokie.

Po wielu perypetiach z serwisami w Wałbrzychu i Wrocławiu znalazłem bardzo dobry serwis w Świdnicy przy ul. Wróblewskiego. Fachowa obsługa, dobre zaopatrzenie i do tego słowność - jak mówią , że będzie na jutro to jest. Poziom usług bardzo dobry, ceny również bardzo dobre - zarówno za usługi serwisowe jak i części.

Pozdro!

Napisano

Piotrowski? Absolutnie !! Nienawidzę tego sklepu i ich podejscia do klienta...

Kiedyś tzn jeszcze latem tego roku były w WCH takie sklepy/serwisy rowerowe:

Podzamcze- pod klubem muzycznym fresh, serwis dla starych rowerów itp {częsci brak}

Piaskowa- rondo, koło Aquasanu - Piotrowski bikes, całkiem spoko sklep serwisowy {zawsze gosciowi zostawiałem napiwek} - miało się sprawę z jakąs pierdołą, - on zrobił :)

{OBECNIE SKLEP PRZENIESIONY}

Piaskowa - domki jednorodzinne koło obwodnicy nieukończonej. Serwis i sklep, dośc ubogi ale chłopaki znają się na rzeczy - minus, otwarty rzadko kiedy i po 17

Śródmieście - A do Z, bardzo fajny sklepik i serwis z dobrą obsługą i ciekawymi komponentami {jak na sklep rowerowy}

Plac Grunwaldzki - A do Z {na ul. Pługa} najbardziej uczęszczany przeze mnie sklep, chociaż mały to jest w nim trochę częsci, tam serwisuje swojego bika {W OBECNEJ CHWILI MAJĄ REMONT}

Plac Grunwaldzki - Piotrowski Bikes ;( aż płakać się chce jak tam wchodzę... Czasem wpadam by zobaczyc czy nie ma czegos nowego, ale oprócz duzego wyboru rowerów - porównywalnego do sklepu A do Z w Śródmiesciu to nic ciekawego nie ma tam. Mają tam każdy rodzaj rzeczy i akcesoriów rowerowych, ale obsługa klienta - żałosna.

Najbardziej polecani przezemnie goscie w rowerowych to: Piotrowski- Łysy {Plac G.} i Gostek z wąsem {Piaskowa}, A do Z - większosc pracowników, z wyszczególnieniem tych na Placu G. na Pługa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...