andrzejek Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Po przeczytaniu tego tematu ( http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...45&hl=stery ) mam mętlik w głowie i proszę o poradę. Od niedawna mam ramkę Merida Matts Pro 06 i zastanawiam się jakie stery do niej wchodzą, czy ZINTERGROWANE czy WEWNĘTRZNE Wydaje mi się że jak na stery zintegrowane, ta "wypustka" w główce ramy jest zbyt mała aby mogły się na niej trzymać łożyska .. poniżej daje dwa zdjęcia, jedno całej ramy, a drugie główki od środka. Proszę o pomoc i z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Stery typu Semi-integrated, czyli półzintegrowane... Dla pewności możesz wybrać się z ramką do lokalnego rowerowega żeby upewnić się na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Semi-integrated (półzintegrowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Wielkie dzieki za odpowiedzi, jestem bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.