Skocz do zawartości

[licznik] Sigma Sport 700

Kamil_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Schwefel: Wielkie dzięki! ;) Pozdrawiam

@MadMax: jakbym miał instrukcję to bym nie pytał. Dodam że google też pytałem..

PS. W ten sposób nabijasz sobie posty czy tylko taki "miły" jesteś?

Napisano

Mogłeś napisać, że nie mogłeś znaleźć na Googlu, bo ja znalazłem w 3 minuty. Generalnie nic do Ciebie nie mam, więc jak się czujesz urażony to sorry.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Mam kolejny problem z tym licznikiem, ale najpierw pytanie: Czy możliwe jest aby po 2 miesiącach siadła mi bateria w liczniku?. Wie ktoś jak się ustawia ten licznik? Domyślam się że tymi 2 "guziczkami" z tyłu. Kolejne pytanie: Jaki mam wpisać kod na obwód koła? Coś mi się kojarzy 2130. Koło to 26'' - 2,25''

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam

Mam pytanie dotyczace tego licznika (Sigma Sport 700) mianowicie ostatnio zauwazylem ze jesli czas ciaglej jazdy przekroczy 10 godzin wtedy licznik sam sie zeruje oprucz zegara i calkowitego dystansu. Moje pytanie jest takie czy to jest normalne w tym liczniku czy moze mam jakis felerny model ?

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, mam pytanie do użytkowników. Jak duże jest opóźnienie w przesyłaniu danych ? prędkość zmienia się płynnie, czy może są to duże skoki ?

Napisano
Powiem Ci że u siebie tego (d)efektu nie zauważyłem...

czyli jest szansa ze to wada mojego licznika Kamil dzieki za odp

Kris92 jesli chodzi o moj licznik to skoki jakies tam sa mi osobiscie to nie przeszkadza fajny liczniczek tani i wsumie ma to co najpotrzebniejsze pozdrawiam

Napisano

@Kris92:

u mnie płynnie przechodzi, chociaż wiadomo cudów nie ma. Ale tak jak powiedziałem, jeśli nie masz fotokomórki w oku to będzie ok. Także polecam :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...