Kamil_ Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Mam pytanie, jak wyzerować "dane" ostatniej wycieczki tak by został tylko dystans całkowity?
Schwefel Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Mad Max jeszcze jeden taki wyskok i dostaniesz tygodniowe wakacje od forum. Przyciskasz na 2sek żółty przycisk.
Kamil_ Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Napisano 9 Sierpnia 2007 @Schwefel: Wielkie dzięki! Pozdrawiam @MadMax: jakbym miał instrukcję to bym nie pytał. Dodam że google też pytałem.. PS. W ten sposób nabijasz sobie posty czy tylko taki "miły" jesteś?
Mad Max Napisano 9 Sierpnia 2007 Napisano 9 Sierpnia 2007 Mogłeś napisać, że nie mogłeś znaleźć na Googlu, bo ja znalazłem w 3 minuty. Generalnie nic do Ciebie nie mam, więc jak się czujesz urażony to sorry.
Kamil_ Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Napisano 9 Sierpnia 2007 nie czuję się urażony. A co do google'a to możesz podać link
Kamil_ Napisano 8 Października 2007 Autor Napisano 8 Października 2007 Mam kolejny problem z tym licznikiem, ale najpierw pytanie: Czy możliwe jest aby po 2 miesiącach siadła mi bateria w liczniku?. Wie ktoś jak się ustawia ten licznik? Domyślam się że tymi 2 "guziczkami" z tyłu. Kolejne pytanie: Jaki mam wpisać kod na obwód koła? Coś mi się kojarzy 2130. Koło to 26'' - 2,25''
Kamil_ Napisano 10 Października 2007 Autor Napisano 10 Października 2007 Kurcze pomoże mi ktoś? Baterie już wymieniłem, ale nie wiem gdzie wpisać ten obwód koła. ok, już sobie poradziłem.
Artur07 Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 Witam Mam pytanie dotyczace tego licznika (Sigma Sport 700) mianowicie ostatnio zauwazylem ze jesli czas ciaglej jazdy przekroczy 10 godzin wtedy licznik sam sie zeruje oprucz zegara i calkowitego dystansu. Moje pytanie jest takie czy to jest normalne w tym liczniku czy moze mam jakis felerny model ? pozdrawiam
Kamil_ Napisano 7 Listopada 2007 Autor Napisano 7 Listopada 2007 Powiem Ci że u siebie tego (d)efektu nie zauważyłem...
kris92 Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Witam, mam pytanie do użytkowników. Jak duże jest opóźnienie w przesyłaniu danych ? prędkość zmienia się płynnie, czy może są to duże skoki ?
Artur07 Napisano 12 Listopada 2007 Napisano 12 Listopada 2007 Powiem Ci że u siebie tego (d)efektu nie zauważyłem... czyli jest szansa ze to wada mojego licznika Kamil dzieki za odp Kris92 jesli chodzi o moj licznik to skoki jakies tam sa mi osobiscie to nie przeszkadza fajny liczniczek tani i wsumie ma to co najpotrzebniejsze pozdrawiam
Kamil_ Napisano 18 Listopada 2007 Autor Napisano 18 Listopada 2007 @Kris92: u mnie płynnie przechodzi, chociaż wiadomo cudów nie ma. Ale tak jak powiedziałem, jeśli nie masz fotokomórki w oku to będzie ok. Także polecam
kris92 Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Jeszcze Was trochę pomęczę Czy dane z tej tabelki są prawdziwe ? (dotyczące sigmy 700 oczywiście )
Kamil_ Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Napisano 7 Grudnia 2007 Z własnego doświadczenia, wydaje mi się że tak, że zgadzają się dane w tabelce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.