radar Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 niestety z przyczyn technicznych muszę spasować coś mi trzeszczy/stęka w korbie/suporcie więc maszynka idzie do serwisu do zobaczenia następnym razem (może na otwarciu toru 4X i mam nadzieje XC ) - 22 września pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ehhh, trudno... czy pojawi się ktokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Niestety ja nie mogę sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 wszyscy chcieli dobrze... ...a wyszło jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No cóż... trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Jest ktoś chętny, aby spotkać się w Otłoczynie i tam trochę pojeździć? Najlepiej w najbliższy weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Katsumoto, w przyszłym tygodniu zapodawaj do Golubia na maraton, będzie mnóstwo osób chętnych do jazdy data 06.10.2007, start godz 11.00, trasa ok 70 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chciałbym, ale do Golubia raczej nie zdołam dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No nie gadaj. Wsiadasz w pociąg do Torunia, a z Torunia to tylko 1,5 godzinki rowerkiem po ładnych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jednak może uda mi się pojawić, tyle że w sobotę mam zajęcia w szkole ;/ Jeszcze pokombinuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja też się pojawię, ale prędzej jako obserwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No to może jeszcze nie wszyscy zakończyli jeszcze sezon Był by ktoś chętny na spotkanie za tydzień albo dwa. Miejsce tradycyjnie, czyli Ciechocinek, bo w końcu kiedyś trzeba się zebrać W historii udało się to chyba tylko raz i była to oszałamiająca grupa dwóch osób Jestem również otwarty na wszelkie weekendowe propozycje wspólnej jazdy po za tym weekendem. Miło by było w późniejszym terminie zebrać się na zimowe kręcenie i kiedyś był Alleycat w Toruniu, lecz niestety nie udało mi się pojawić. Może by tak powtórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Może w tym sezonie ma ktoś ochotę na wspólne jeżdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 bede smigal po Toruniu w swięta, jesli sa chętni to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 bede smigal po Toruniu w swięta, jesli sa chętni to zapraszam Daj jakieś orientacyjne namiary (data, skąd, o której) to postaram się dołączyć. PozdRower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Jak będziesz Ejpok i w święta o ile ja będę we Włocławku (różnie być może ) to proponuję się zjechać w Otłoczynie. Przejeżdżałem przez to miejsce pociągiem iii... tam się da konkretnie pojeździć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 http://www.rowerowabrzoza.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.