Fifi Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czy byłby ktoś chętny na przejażdżkę w okolicach Torunia pod koniec wakacji? Teraz niestety nie mogę, bo wyjeżdżam Dystans i przebieg trasy do ustalenia, jednak chciałbym by trasa nie była dłuższa niż 70-80 km bo z moją kondycją słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja bym się pisał, tylko 70km w okolicach Torunia i prawie 100km jazdy w dwie strony mogą być kłopotliwe chyba że by się spotkać w okolicach Ciechocinka, tylko mało jest miejsc do jazdy. Sprawdzaliśmy to kiedyś z Kolumbem, jedyna zabawa jest w okolicach Raciążka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No to mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 W okolicach Otłoczyna i Aleksandrowa coś tam by się dało pojeździć Słabo znam tamte rejony, ale jakąś ciekawą trasę by się znalazło - Katsumoto, szkoda że w zeszłym roku pominęliśmy tamten kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nie znam tych okolic ale można pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No to trzeba jakąś większą grupką zbadać te tereny Niedługo będę badał wszystkie strony świata w okolicach Włocławka i może i tam trafię to zbadam i zobaczę czy warto pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hmm, może się przyłączę. Kurs na poligon to dobry kurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać mapy wojskowe terenów w okolicach Ciechocinka, Aleksandrowa i prawie każdego innego kawałka Polski (wydanie z 1988 więc mogło się trochę pozmieniać, ale zawsze są). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja bym prosił na e-maila? Jak coś to mój e-mail to renvox@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 w miarę możliwości czasowych również się piszę poligon ma jeden minus - można dostać z pocisku topograficzną mapą wojskową również dysponuje, co prawda "pięćdziesiątka" (czyt. 1:50000) ale powinna wystarczyć pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_z11 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja w sumie też byłbym chętny na taki wypad , na mapę również. Jeśli można to proszę o fragment okolic Solca Kujawskiego ( Miejscowość pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem. Pzdr. Misiek Mój e-mail : misiek_z11@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A może jakiś konkretny termin byśmy ustalili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 01.IX lub 02 IX ? - moja propozycja nie ma, lepszego końca wakacji niż "początek" (dla niektórych) roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jak dla mnie to może być 2. września, 1.09 nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jestem chętny ,tylko złoże sprzęt. Pasują mi wszystkie wolne dni wakacji+weekendy roku szkolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 2.XI to chyba dobry termin, jak na razie pasuje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 racja więc termin już jest 2 WRZEŚNIA 2007 proponuję godzinę 9 lub 10 jako startową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ale jako startowa jako Wy z Torunia czy już się spotykamy na miejscu? A i gdzie się spotykamy, w Ciechocinku i razem jedziemy w kierunku Aleksandrowa? Jestem za tą opcją bo w Ciechocinku łatwiej o punkty orientacyjne żebyśmy się wszyscy zjechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Odwołuję swoją gotowość na 2.09 Cały czas myślałem, że Eska w Poznaniu jest w sobotę, dopiero teraz się zorientowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A więc ja proponuje tak: 2 września o 10 zbieramy się wszyscy pod Grzybkiem w Ciechocinku i ruszamy w kierunku poligonu. Jakiś sprzeciw? Miło by było gdyby zebrała się jak największa grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polsson Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 W sobote najpewniej bym sie zjawil. Na dzien dzisiejszy niedziela odpada, ale przeciez nigdy nie bedzie tak, zeby wszystkim pasowalo. Milo by bylo gdyby takie spotkania odbywaly sie cyklicznie. Milego krecenia! Przy okazji dobre wychowanie nakazuje sie przywitac. No to sie witam jako, ze nowicjusz jestem - Polsson, Toruń. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 A jak reszta? Bo wszyscy zamilkli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 2 września Grzybek aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jak dla mnie tak. Ja przyjadę, zobaczymy ile osób się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 postaram się być i wyciągnąć jeszcze jakichś znajomych witamy polsson pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.