Skocz do zawartości

[spotkanie]okolice Torunia...

Fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy byłby ktoś chętny na przejażdżkę w okolicach Torunia pod koniec wakacji? Teraz niestety nie mogę, bo wyjeżdżam :D

Dystans i przebieg trasy do ustalenia, jednak chciałbym by trasa nie była dłuższa niż 70-80 km bo z moją kondycją słabo :)

Napisano

Ja bym się pisał, tylko 70km w okolicach Torunia i prawie 100km jazdy w dwie strony mogą być kłopotliwe :D chyba że by się spotkać w okolicach Ciechocinka, tylko mało jest miejsc do jazdy. Sprawdzaliśmy to kiedyś z Kolumbem, jedyna zabawa jest w okolicach Raciążka.

Napisano

W okolicach Otłoczyna i Aleksandrowa coś tam by się dało pojeździć :D Słabo znam tamte rejony, ale jakąś ciekawą trasę by się znalazło - Katsumoto, szkoda że w zeszłym roku pominęliśmy tamten kierunek.

Napisano

No to trzeba jakąś większą grupką zbadać te tereny ;) Niedługo będę badał wszystkie strony świata w okolicach Włocławka i może i tam trafię to zbadam i zobaczę czy warto pojechać ;)

Napisano

Jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać mapy wojskowe terenów w okolicach Ciechocinka, Aleksandrowa i prawie każdego innego kawałka Polski :D (wydanie z 1988 więc mogło się trochę pozmieniać, ale zawsze są).

Napisano

w miarę możliwości czasowych również się piszę :)

poligon ma jeden minus - można dostać z pocisku :D

topograficzną mapą wojskową również dysponuje, co prawda "pięćdziesiątka" (czyt. 1:50000) ale powinna wystarczyć

pozdrowerek

Napisano

Ja w sumie też byłbym chętny na taki wypad :), na mapę również. Jeśli można to proszę o fragment okolic Solca Kujawskiego ( Miejscowość pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem.

Pzdr. Misiek

Mój e-mail : misiek_z11@tlen.pl

Napisano

Ale jako startowa jako Wy z Torunia czy już się spotykamy na miejscu? A i gdzie się spotykamy, w Ciechocinku i razem jedziemy w kierunku Aleksandrowa? Jestem za tą opcją bo w Ciechocinku łatwiej o punkty orientacyjne żebyśmy się wszyscy zjechali.

Napisano

A więc ja proponuje tak:

2 września

o 10 zbieramy się wszyscy pod Grzybkiem w Ciechocinku i ruszamy w kierunku poligonu.

Jakiś sprzeciw? :) Miło by było gdyby zebrała się jak największa grupa :)

Napisano

W sobote najpewniej bym sie zjawil. Na dzien dzisiejszy niedziela odpada, ale przeciez nigdy nie bedzie tak, zeby wszystkim pasowalo. Milo by bylo gdyby takie spotkania odbywaly sie cyklicznie. Milego krecenia!

Przy okazji dobre wychowanie nakazuje sie przywitac. No to sie witam jako, ze nowicjusz jestem - Polsson, Toruń.

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...