Skocz do zawartości

[spotkanie]okolice Torunia...

Fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy byłby ktoś chętny na przejażdżkę w okolicach Torunia pod koniec wakacji? Teraz niestety nie mogę, bo wyjeżdżam :D

Dystans i przebieg trasy do ustalenia, jednak chciałbym by trasa nie była dłuższa niż 70-80 km bo z moją kondycją słabo :)

Ja bym się pisał, tylko 70km w okolicach Torunia i prawie 100km jazdy w dwie strony mogą być kłopotliwe :D chyba że by się spotkać w okolicach Ciechocinka, tylko mało jest miejsc do jazdy. Sprawdzaliśmy to kiedyś z Kolumbem, jedyna zabawa jest w okolicach Raciążka.

w miarę możliwości czasowych również się piszę :)

poligon ma jeden minus - można dostać z pocisku :D

topograficzną mapą wojskową również dysponuje, co prawda "pięćdziesiątka" (czyt. 1:50000) ale powinna wystarczyć

pozdrowerek

Ale jako startowa jako Wy z Torunia czy już się spotykamy na miejscu? A i gdzie się spotykamy, w Ciechocinku i razem jedziemy w kierunku Aleksandrowa? Jestem za tą opcją bo w Ciechocinku łatwiej o punkty orientacyjne żebyśmy się wszyscy zjechali.

W sobote najpewniej bym sie zjawil. Na dzien dzisiejszy niedziela odpada, ale przeciez nigdy nie bedzie tak, zeby wszystkim pasowalo. Milo by bylo gdyby takie spotkania odbywaly sie cyklicznie. Milego krecenia!

Przy okazji dobre wychowanie nakazuje sie przywitac. No to sie witam jako, ze nowicjusz jestem - Polsson, Toruń.

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...