michciu_h Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, skompletowałem dziś zestaw spd pedały + buty. Do pedałów dostałem bloki, 4 śruby i podkładkę, nie mam natomiast ani przy butach ani pedałach blaszki z gwintami, którą należy włożyc do buta i przykręcić do niej śrubami bloki. Czy powinienem ją mieć przy którymś z tych elementów?? Czy można ją dokupić oddzielnie ?? Pedały Shimano M520, Buty Shimano M121
skjaatel Napisano 8 Sierpnia 2007 Napisano 8 Sierpnia 2007 Powinieneś mieć ją w butach - może być zasłonięta zaślepką - ja miałem tak w moich accentach
coiler Napisano 9 Sierpnia 2007 Napisano 9 Sierpnia 2007 Mam dokładnie taki sam zestaw, ale bloki zamontowali mi w sklepie i nie widziałem gdzie znajdowały się te blaszki. Sprawdź dokładie pudełko, jeżeli tam nie bedzie to wyjmij wkładke z buta może gdzieś sie przemieściła pod nią. Jeżeli nidzgie ich nie będzie idz lub napisz do sklepu gdzie kupileś niech uzupełnią braki!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.