newman88 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czasem na zrypanej nawierzchni czy na bruku przy awaryjnym hamowaniu jest ciężko z dwoma rękami na kierze. A takie coś? Nawet dziewczyny nie poderwie bo większość się nie zna na rowerach i nawet nie zauważy nic dziwnego. To jest coś w stylu tego patentu z otwieraczem do wina jako dźwignią hamulca. Jakby normalne klamki były zbyt mainstreamowe. Zamiast się spuszczać nad takimi pierdołami i próbować jak najbardziej udziwnić rower to trzeba zacząć jeździć. Ja mam blat po wewnętrznej, połowę podkładek pod śrubami blatu z podkładek z castoramy a drugą połowę z obciętego blatu, mam też porysowaną sztycę, przednie koło czarne a tylne srebrne. I wali mnie to bo nikt tego nie widzi jak jadę, nie chodzę się lansować na ławce w "centrum". Rower chodzi jak marzenie, tylko szum gum i żadnych zgrzytów. Nie ma co się napinać bo tak udziwniają sobie życie Ci co za mało jeżdżą a za dużo myślą. W każdej grupie hobbystów trafią się tacy co chcą tylko wyglądać i dużo gadają. +1 ja mam: - niebieskie opony ....bo były dużo tańsze od czarnych! - łańcuch jaki akurat trafię w sklepie po drodze do pracy - owijka "wyblakły pomarańcz" ..bo akurat te były na Allegro w mocno promocyjnej cenie ..ktoś powie pełen lans, a ja powiem mu że zaoszczędziłem 100pln .....a całość chyba nie wygląda tragicznie jeśli chodzi o kolorystykę i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Poważnie czujecie potrzebę wytłumaczenia się przed wszystkimi, dlaczego macie taki rower, a nie inny? Rozumiem, że "bo tak mi się podoba" nie jest dobrym argumentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To tylko nakręcanie hajpu na ratstyle, jak który hip przyuważy to zaczną wymieniać chromowane njs'y na zardzewiałe podkładki z castoramy, a każdy z nas zacznie śmigać na keirinówce za 100pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 to są japończycy, oni ładują kiery od bmxów do ram keirinowych i skaczą po schodach, im bardziej kolorowo, festyniarsko i niezywkle tym dla nich lepiej, obchodzi ich estetyka własnych rowerów i dobrze dla nich.my myślimy głupi hipster lans a oni myślą łał za######isty pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 niezły przejaw polaczkowatości na tej stronie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 masakra. załóżcie wątek anty-ekshibicjonizm i chwalcie się kto ma brzydszy rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 http://www.fixedgeargallery.com/2007/dec/2/chrisjbaker_bellsouth_2.htm Bardzo dziwna kierownica, ale i z jednej strony praktyczna. Jak np dajmy na to jadąc na swoim ostrym bez hamulca przejedzie się dziecko to można powiesić je za łepek na kierownicy i zawieść jako trofeum do domu. No i pojemność do dwóch sztuk. Innego zastosowania nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek312 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 http://files.sharenator.com/skeleton_bike_1_weird_and_wonderful_bicycles-s450x514-49195-580.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Stopy do pedałów przyczepić i pchnąć go z górki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halo Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 sliczne chce taki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Jaki hate na japońców Ja myślę tak, niech każdy robi, to co mu się podoba. Jeżeli ktoś chamsko kopiuje pomysły, to tylko świadczy źle o nim, a tym lepiej o pomysłodawcy Japończyki wsuwają wątroby mega trujących ryb, które są 30 razy bardziej toksyczne od najbardziej jadowitego węża, tak dla funu... Więc bez zdziwienia, że potem im się we łbach ######i i z torówkami robią takie patenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 rower, który sam jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 zawsze z górki hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Lubię ten argument na głupie pytania po co mi tak nisko kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152067340015364&set=a.10150415065485364.621209.236057355363&type=1&theater Ogarniacie kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Gentleman's moustache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Bardziej kły na przechodniów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Śliczny widelczyk http://www.fixedgeargallery.com/2012/aug/4/TylerBowa/TylerBowa.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 http://allegro.pl/ja...2533489074.html No chyba komuś w######e Jak można zrobić coś takiego :yucky: Biedny jaguarek o rzesz.... daltonista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ja nie ogarniam jednego....po jakiego ch**a wystawia sie sprzet z tytulem ostre jak nie ma nic z nim wspolnego?? albo ostatni gdzies tutaj bylo, aukcja, a w tytule "szosa, rower miejski, nie ostre" ...... albo szosa, albo single, albo ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Też mnie to denerwuję. Dla przykładu: http://allegro.pl/kierownica-3ttt-ergopower-mostek-klamki-ostre-kolo-i2607153982.html http://allegro.pl/rama-szosowa-vicini-szosa-ostre-kolo-unikatowa-i2607106400.html http://allegro.pl/sliczny-concorde-campagnolo-ostre-kolo-columbus-i2624355030.html To ostatnie, to w ogóle porażka... Za coś takiego powinny iść bany od razu, weź znajdź coś potem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 o wlasnie ^^ a ilez mozna pieprzyc o tym, ze ostre to rodzaj napedu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nie do mnie to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nawet szukaja klucza do suportu z wew miskami (odszedlem od tego systemu) wszedzie widzialem ...ostre kolo... Ludzie przeginaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.