Skocz do zawartości

[rowery OK/SS] Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem na zrypanej nawierzchni czy na bruku przy awaryjnym hamowaniu jest ciężko z dwoma rękami na kierze. A takie coś? Nawet dziewczyny nie poderwie bo większość się nie zna na rowerach i nawet nie zauważy nic dziwnego.

To jest coś w stylu tego patentu z otwieraczem do wina jako dźwignią hamulca. Jakby normalne klamki były zbyt mainstreamowe.

Zamiast się spuszczać nad takimi pierdołami i próbować jak najbardziej udziwnić rower to trzeba zacząć jeździć. Ja mam blat po wewnętrznej, połowę podkładek pod śrubami blatu z podkładek z castoramy a drugą połowę z obciętego blatu, mam też porysowaną sztycę, przednie koło czarne a tylne srebrne. I wali mnie to bo nikt tego nie widzi jak jadę, nie chodzę się lansować na ławce w "centrum". Rower chodzi jak marzenie, tylko szum gum i żadnych zgrzytów. Nie ma co się napinać bo tak udziwniają sobie życie Ci co za mało jeżdżą a za dużo myślą. W każdej grupie hobbystów trafią się tacy co chcą tylko wyglądać i dużo gadają.

+1

ja mam:

- niebieskie opony ....bo były dużo tańsze od czarnych!

- łańcuch jaki akurat trafię w sklepie po drodze do pracy

- owijka "wyblakły pomarańcz" ..bo akurat te były na Allegro w mocno promocyjnej cenie

..ktoś powie pełen lans, a ja powiem mu że zaoszczędziłem 100pln .....a całość chyba nie wygląda tragicznie jeśli chodzi o kolorystykę i nie tylko

to są japończycy, oni ładują kiery od bmxów do ram keirinowych i skaczą po schodach, im bardziej kolorowo, festyniarsko i niezywkle tym dla nich lepiej, obchodzi ich estetyka własnych rowerów i dobrze dla nich.my myślimy głupi hipster lans a oni myślą łał za######isty pomysł.

http://www.fixedgeargallery.com/2007/dec/2/chrisjbaker_bellsouth_2.htm

Bardzo dziwna kierownica, ale i z jednej strony praktyczna.

Jak np dajmy na to jadąc na swoim ostrym bez hamulca przejedzie się dziecko to można powiesić je za łepek na kierownicy i zawieść jako trofeum do domu. No i pojemność do dwóch sztuk.

Innego zastosowania nie widzę

Jaki hate na japońców :laugh:

Ja myślę tak, niech każdy robi, to co mu się podoba.

Jeżeli ktoś chamsko kopiuje pomysły, to tylko świadczy źle o nim, a tym lepiej o pomysłodawcy :icon_cool:

Japończyki wsuwają wątroby mega trujących ryb, które są 30 razy bardziej toksyczne od najbardziej jadowitego węża, tak dla funu...

Więc bez zdziwienia, że potem im się we łbach ######i i z torówkami robią takie patenty :P

• 2 tygodnie później...

ja nie ogarniam jednego....po jakiego ch**a wystawia sie sprzet z tytulem ostre jak nie ma nic z nim wspolnego?? albo ostatni gdzies tutaj bylo, aukcja, a w tytule "szosa, rower miejski, nie ostre" ......

albo szosa, albo single, albo ostre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...