TomoTonyHalik Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Podejrzewam, że choć raz dziennie miałaby tam miejsce jakiś wypadek, a znając nadopiekuńczość naszych władz, nie pozwolono by rowerzystom cieszyć się zbyt długo takim torem - bo to w końcu śmiertelnie niebezpieczne miejsce musi być. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 http://www.cycleexif.com/kalavinka-sunset Dawno nie widziałem tak pięknego OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokson Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 @kazag, zgadzam sie, piekny lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/jaguar-ostre-kolo-single-speed-i2533489074.html No chyba komuś w######e Jak można zrobić coś takiego :yucky: Biedny jaguarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Taki oto Rychtarski stoi i rdzewieje na rynience przed Kórnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Kiepski z wyglądu, ale kółka z chęcią bym przygarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 skąd takie coś żeś wygarnął ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Przed Śremem (nie Kórnikiem), chyba Zbrudzewo, jest taka wystawka. Jeszcze był concorde z byczymi, siedmiobiegowy chyba i szosa "Antkowiak" z ładną alu ramą ze szlifowanymi spawami. Niestety bateria w aparacie mi padła i więcej zdjęć już nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Brałbym wszystkie i uciekał na jednym z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ale one na sell, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Nie wiem, już tak od kilkunastu lat tam stoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 jak ja tam przyjade to juz ich nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 haha gdybym miał coś kasy, to bym Cię chyba uprzedził, bo bym miał je przed napisaniem tego komentarza ale niestety, po złożeniu szosy się spłukałem, a już jest ciśnienie na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Może nie do końca zgodnie z tematem ale zapytam. O co chodzi z tymi opaskami na górnej rurce? Co to, po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 żeby kierownica nie obijała o ramę, ale w tym przypadku fakt, bezsens bo cała kierownica jest obłożona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Spodziewałem się jakejś keirinowej filozofii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 bezsens bo cała kierownica jest obłożona co nie zmienia faktu, ze moze obic rame.. nawet jak ma owijke. a przy mocnym uderzeniu potrafi zostawic slad na ramie w postaci wgniecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Kiera zbyt mainstreamowa na dwie klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Bo to jest chyba taki trend który zwie się idiotyzmy w imię lansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 W razie zagrożenia ręka automatycznie w tyłek, wy tak nie macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Czasem na zrypanej nawierzchni czy na bruku przy awaryjnym hamowaniu jest ciężko z dwoma rękami na kierze. A takie coś? Nawet dziewczyny nie poderwie bo większość się nie zna na rowerach i nawet nie zauważy nic dziwnego. To jest coś w stylu tego patentu z otwieraczem do wina jako dźwignią hamulca. Jakby normalne klamki były zbyt mainstreamowe. Zamiast się spuszczać nad takimi pierdołami i próbować jak najbardziej udziwnić rower to trzeba zacząć jeździć. Ja mam blat po wewnętrznej, połowę podkładek pod śrubami blatu z podkładek z castoramy a drugą połowę z obciętego blatu, mam też porysowaną sztycę, przednie koło czarne a tylne srebrne. I wali mnie to bo nikt tego nie widzi jak jadę, nie chodzę się lansować na ławce w "centrum". Rower chodzi jak marzenie, tylko szum gum i żadnych zgrzytów. Nie ma co się napinać bo tak udziwniają sobie życie Ci co za mało jeżdżą a za dużo myślą. W każdej grupie hobbystów trafią się tacy co chcą tylko wyglądać i dużo gadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 dlatego podziwiam ludzi co mają i piękne rowery jak i potrafią na nich jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Po co mu dziewczyna, ma klamke na sztycy. Jak ktoś ma kasę to o piękny rower nie jest trudno. Podziwiam(i szczerze nienawidzę) takich, co mają piękny rower za małe pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 jaki lans, przed kim? wyolbrzymiasz.gościu jest po prostu idiotą co się naoglądał dziwnych patentów co widać też po tym jak ma zaplecione koła (za coś takiego obcinałbym ręce).no i pewnie jest japończykiem a oni są zdolni do wszystkiego (wnioskuję po architekturze i gównianym zapięciu, tam bardzo nie kradną ponoć).fajnie, że się pochwaliłeś, że masz złomowaty rower i na nim jeździsz, też mam podkładki i poobijaną ramę z piachem/rdzą w środku co brzęczy na wybojach i przesypuje się jak go wnoszę po schodach.plus strzela mi w suporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mnie pytasz przed kim się lansuje? Skąd mam wiedzieć? A jaki jest niby cel tej klamki na sztycy? No i gratuluję roweru ale ja nie mam niestety aż tak zajechanego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.