Skocz do zawartości

[rowery OK/SS] Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Czasem na zrypanej nawierzchni czy na bruku przy awaryjnym hamowaniu jest ciężko z dwoma rękami na kierze. A takie coś? Nawet dziewczyny nie poderwie bo większość się nie zna na rowerach i nawet nie zauważy nic dziwnego.

To jest coś w stylu tego patentu z otwieraczem do wina jako dźwignią hamulca. Jakby normalne klamki były zbyt mainstreamowe.

Zamiast się spuszczać nad takimi pierdołami i próbować jak najbardziej udziwnić rower to trzeba zacząć jeździć. Ja mam blat po wewnętrznej, połowę podkładek pod śrubami blatu z podkładek z castoramy a drugą połowę z obciętego blatu, mam też porysowaną sztycę, przednie koło czarne a tylne srebrne. I wali mnie to bo nikt tego nie widzi jak jadę, nie chodzę się lansować na ławce w "centrum". Rower chodzi jak marzenie, tylko szum gum i żadnych zgrzytów. Nie ma co się napinać bo tak udziwniają sobie życie Ci co za mało jeżdżą a za dużo myślą. W każdej grupie hobbystów trafią się tacy co chcą tylko wyglądać i dużo gadają.

jaki lans, przed kim? wyolbrzymiasz.gościu jest po prostu idiotą co się naoglądał dziwnych patentów co widać też po tym jak ma zaplecione koła (za coś takiego obcinałbym ręce).no i pewnie jest japończykiem a oni są zdolni do wszystkiego (wnioskuję po architekturze i gównianym zapięciu, tam bardzo nie kradną ponoć).fajnie, że się pochwaliłeś, że masz złomowaty rower i na nim jeździsz, też mam podkładki i poobijaną ramę z piachem/rdzą w środku co brzęczy na wybojach i przesypuje się jak go wnoszę po schodach.plus strzela mi w suporcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...