Skocz do zawartości

[rowery OK/SS] Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

a jakim to magicznym sposobem elementy wyższych grup są lżejsze pomimo tego samego stopu i bardzo podobnego kształtu?

nie wiem nie produkuje części rowerowych ale wiem że jak położę na wagę korbę shimano 600 to będzie cięższa od campy record.

np korbe (pająka) wystarczy odwrócić żeby zobaczyć że 600 jest w środku promieniście stoczona a 500ex to paskudny krzywy odlew

Stopy nie są te same

mój kumpel kolarz masters usłyszał o light bikach i powiedział:

osłabi sobie sprzęt żeby zebrać 300gram a nie zrobi kupy i jest do tyłu.

jak dla mnie dobry rowerzysta i na taczce węgla pojedzie dobrze a odchudzanie roweru i liczenie gramów jest dla lamusów

mój kumpel kolarz masters usłyszał o light bikach i powiedział:

osłabi sobie sprzęt żeby zebrać 300gram a nie zrobi kupy i jest do tyłu.

jak dla mnie dobry rowerzysta i na taczce węgla pojedzie dobrze a odchudzanie roweru i liczenie gramów jest dla lamusów

Ale mimo wszystko dobry kolarz + dobry rower jest lepszy niż dobry kolarz + kiepski rower;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Mamie łatwiej niż żonie ; )

Mam pytanie do znających się. Co to za rama szosowa z oznaczeniem przy sztycy "KB"? Bujam się na niej dłuższy czas, a jakoś nie mogłem się doszukać kto ją zrobił. Dostałem ją już przemalowaną chyba ze dwa razy. Na hakach chyba nie ma oznaczeń, ale jeszcze mogę zerknąć.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...