Varg Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 na osprzęcie z wyższych grup wyryte są runy z wyższego poziomu magii poprostu. mi sie słabo robi jak kobiety mówią o diecie w kontekście odchudzania wszystko byle nie wyjść na rower. oj tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 a jakim to magicznym sposobem elementy wyższych grup są lżejsze pomimo tego samego stopu i bardzo podobnego kształtu? nie wiem nie produkuje części rowerowych ale wiem że jak położę na wagę korbę shimano 600 to będzie cięższa od campy record. np korbe (pająka) wystarczy odwrócić żeby zobaczyć że 600 jest w środku promieniście stoczona a 500ex to paskudny krzywy odlew Stopy nie są te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 do tego w recordzie jest jedna noga pająka zintegrowana z ramieniem korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W tych starych też czy w nowych tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ani w starych ani w nowych, w tych pośrednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 mój kumpel kolarz masters usłyszał o light bikach i powiedział: osłabi sobie sprzęt żeby zebrać 300gram a nie zrobi kupy i jest do tyłu. jak dla mnie dobry rowerzysta i na taczce węgla pojedzie dobrze a odchudzanie roweru i liczenie gramów jest dla lamusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 mój kumpel kolarz masters usłyszał o light bikach i powiedział: osłabi sobie sprzęt żeby zebrać 300gram a nie zrobi kupy i jest do tyłu. jak dla mnie dobry rowerzysta i na taczce węgla pojedzie dobrze a odchudzanie roweru i liczenie gramów jest dla lamusów Ale mimo wszystko dobry kolarz + dobry rower jest lepszy niż dobry kolarz + kiepski rower;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 pewnie. jeśli ścigasz się o złote kalesony. a na niszczenie sprzętu wiertarką nie ma usprawiedliwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poluc Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 zastanawiam się czemu nikt nie poruszył tutaj tematu filmów macaframa i mash mnóstwo w nich pięknych rowerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Od wydania tych filmów minęło już parę lat, więc sam sobie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Czy gały już widziały smaczne kąski rodem z tegorocznego NAHBS? Karbonowe mufy? Nieważne ... Obczajcie to --> http://www.flickr.com/photos/johnprolly/show/with/5480630244 Miłego wieczoru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 karbonowe mufy widziałem na NAHBS 2010. podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 http://www.fixedgeargallery.com/2011/may/1/UNIStudios/UNIStudios.htm co wy ku**a wiecie o przekosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuiltyOfBeingWhite Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 przeswit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 kiedyś takie było-normalka, spójrz na date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuiltyOfBeingWhite Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wiem, zgrywam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jak spadnie śnieg to zaczynam zazdrościć posiadaczom takiego widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A co ja mam powiedzieć ? jak utytłam czymś oponę delikatnie to raz , zostaje to na widelcu , dwa idzie w stery , trzy trze o rame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Trzeba jeszcze jesen rower Tylko jak wytłumaczyć mamie że potzebuje jednego ostrego na suche dni, szosy do treningu, górala jak spadnie >30cm śniegu i jeszcze jednego ostrego na jeśień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mamie łatwiej niż żonie ; ) Mam pytanie do znających się. Co to za rama szosowa z oznaczeniem przy sztycy "KB"? Bujam się na niej dłuższy czas, a jakoś nie mogłem się doszukać kto ją zrobił. Dostałem ją już przemalowaną chyba ze dwa razy. Na hakach chyba nie ma oznaczeń, ale jeszcze mogę zerknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczko Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Nazwa wyryta na hakach często różni się od nazwy firmy, która wyprodukowała całą ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 KB to moje inicjały ,także czuj się zaszczycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 moje w sumie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 http://www.fixedgeargallery.com/2011/june/2/JeremyCanterbury/JeremyCanterbury.htm Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 http://www.fixedgeargallery.com/2011/june/2/JeremyCanterbury/JeremyCanterbury.htm Dobre. sporo pracy, więc warto docenić, ale nie, to nie jest dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.