Skocz do zawartości

[rowery OK/SS] Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

polished-cannondale-track-650_1.jpg

Źródełko

Inny Cannondale

Przeglądam neta od długiego czasu ale te 2 maszynki biją resztę na głowę, nie jestem obiektywny bo sam mam starą szosówke Cannona ale musicie przyznać, że alu potrafi zamiatać (potrafiło bo to ramy z połowy lat 90). Nowe Cannony Capo czy wersje torowe Caad to wg mnie już nie to, wciąż fajne ale czegoś im brakuje w zestawieniu ze starymi modelami.

ps. dam sobie "coś" uciąć że widziałem ten widelec kinesis (ten u góry) u jednego z kolegów z wrocka, zdaje się, że w zestawieniu z customową włoską ramką.

ehhehe to jest taka rymowanka Panów z lfgss , choć fakt faktów ramy nie zwiazane z szosą bywały fail ;]

do rzeczy

c-ale-campy-velo.jpg

cannodale-track-30-1375_8.jpg

1992-cannondale-track-895_4.jpg

1992-cannondale-track-895_5.jpg

frameset jest rozbujnikiem zabijakiem czytaj mistrzowski.

Niedawno na allegro byly kopie tej ramy hmmm ....

Bo oryginalnego cannonfajla trak upolowac to graniczy z cudem

ps. dam sobie "coś" uciąć że widziałem ten widelec kinesis (ten u góry) u jednego z kolegów z wrocka, zdaje się, że w zestawieniu z customową włoską ramką.

Pewnie chodzi ci o ta maszynke ostrego: ;]

_dsc0019.jpg

Co prawda teraz z niej zostal tylko widelec, mostek, kierata i siodlo, ale innej nie ma i nie bedzie takiej xP

Pewnie chodzi ci o ta maszynke ostrego: ;]

_dsc0019.jpg

Co prawda teraz z niej zostal tylko widelec, mostek, kierata i siodlo, ale innej nie ma i nie bedzie takiej xP

Kurcze tą koze też kilka razy widziałem na mieście ale dawno temu, rama o której wspomniałem wcześniej jest coś jakby ciemnoszarobrązowa:) na głębokich złotych obręczach. Nie wiem czy gadamy o tym samym gościu bo nie znam za bardzo ludzi.

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...