elberet Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nigdy nie jeździłem na torówce to na temat geometrii, sztywności i prowadzenia sie nie wypowiem. ale rama sama w sobie jest ładna, szlifowane spawy, fajnie zowalizowane chainstaye (dolne rurki tylnego widelca?), fajne malowanie.tylko logo na główce mi sie nie podoba, ale co firma to firma. painmaker, co konkretnie zarzucasz orłowskim, bo aż ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 sieciu ty wiesz dlaczego się nim nie jaram. nie chodzi o to czy ta rama jest "supersztywna" , "megazwrotna" czy "superwypasiona" w tych ramach nie ma duszy są zrobione bez polotu są oczywiście ramy z najwyższej półki ale kogo na nie stać. poza tym nawet zawodnicy torowi wypowiadają się negatywnie o ramach orłowskiego. na moje postrzeganie tych ram wpływa też fakt iż Bażant złamał jednego orłowskiego po bodajże roku jazdy. zero tricków i skakania ze schodów. a ładniejsze widelce można kupić na allegro za 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 co jak co ale tutaj paimaker ma rację tu masz coś, za co można oddać nerkę http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190343758598 albo jakieś klasyczne guerciotti, benotto, torowego merckxa... no, koniec marzeń. Na "identycznych" rurkach kolega kupił ostatnio rower, jest bjutiful po prostu. No i co najlepsze, może będzie mój. ;] Jak zrobimy foty to pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie wiem czy pamiętacie condora który stał za 500zł na alledrogo kupiłem go za 350zł rama na rurach deda lekka jak korba teraz ma ją janeczek i bedzie na niej skladał nu schoola a na forum go wyśmialiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No i plotka przeszła w fakt. Jest Analog ramka, jest Analog gotowiec, fajne widelczyki i z tego co widzę równie interesujące kierki, mostki i inne cuda. Jak wygram w totka to sobie złożę tamagochi hehe. http://www.nsbikes.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 http://photos05.allegroimg.pl/photos/oryginal/867/28/24/867282462_1 Zdecydowanie najbrzydsze zdjęcie ostrego jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ołmajgad ale składak aj lajk it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://www.fixedgear...thurKnowler.htm "przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak ##### mieście" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wygląda jak karuzela z kucykami my little pony w wesołym miasteczku to nie polot to brak wyczucia i dobrego smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 polot, polot alkoholowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mufy bardzo ładne, co nie zmienia faktu, że rower pokraczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tragiedia toto a to juz nie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wygląda bardzo pro milajkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 moskwa ? wie ktoś cos na temat tych rowerów ? kiedy jak i gdzie i kto to budował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 moskwa ? wie ktoś cos na temat tych rowerów ? kiedy jak i gdzie i kto to budował ? http://spinwell.co.uk/2009/03/04/without-bad-there-will-be-no-good/ http://www.bikecult.com/works/archive/03bicycles/takhionVVV.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 malowanie jak jakiś cukierek świąteczny, ale kółka ahoh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 skubaniec, jak on go postawił do tego zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 skubaniec, jak on go postawił do tego zdjęcia? Jeśli fotograf lubił kombinować to postawił na koziołkach szybę, na niej ustawił rower do góry kołami, na kołach położył mleczną pleksi, stanął na głowie i zrobił zdjęcie :] Ale łatwiej jest przywiązać cieniutką żyłką bo belki zamocowanej na dwu autopolach. Mógłby nawet fruwać A kółka faktycznie cud malina... Kolorek ramy jakoś mnie nie razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 A na mnie dla odmiany większe wrażenie robi rama z praktycznie zerowymi prześwitami i boskim wręcz sztućcem, coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 to był kiedyś campa shamal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ten prześwit mnie zmiażdżył Dziwaczny rower, ale ma coś w sobie. Kokpit mostkowo-kierowy bym zmienił. http://www.flickr.com/photos/dancingweaponofmassdestruction/sets/72157603154992936/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 aby jak w coś wjedzie nie musi czyścic opony .. tylko widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 kokpit jest mega ! rower jest mega ale kola są fu szytki i obrecze nisi bym tam widział sory ale mnei nosi aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.