Konik Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ja to bym sobie najchętniej zrobił dyski z masy solnej i dopisał jakimś markerem "Corima" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 jest taki rozkminiony Robert Kuśmirowski, polski artysta były kolarz , imitujący rzeczywistość z papieru itd, rozkmincie se na google robi to niesamowicie. i zrobił kiedyś rower ze słodkości ale tak że nie poznałbyś. no geniusz. to może jego zatrudnić i zrobić pieczone dyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 i zawsze można się w drodze pożywić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastiv Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 http://3.bp.blogspot.com/_J19mjdPHFUo/SmCr...-track-bike.jpg o jezu ;*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No prawie sie obesralem z zachwytu... Tak pod kolor ramki akurat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 http://3.bp.blogspot.com/_J19mjdPHFUo/SmCr...-track-bike.jpg ciasno jak u dziewicy. klawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Klaniam, http://www.bikeradar.com/gallery/article/r...=news%2Farticle No prawie sie obesralem z zachwytu... OSTRO! I. taki skórzany, skłoterski piękny w sam raz dla Sokoła bozar a co jest takie ciasne?? bo nie nadążam za twoim (po)tokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 bozar a co jest takie ciasne?? bo nie nadążam za twoim (po)tokiem odstęp kół od ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 http://www.flickr.com/photos/pedalmaffia/2...in/photostream/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 poczciwa ta owiewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 To już, nie obrażając nikogo, wieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 widziałem już to cudo jak dla mnie żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 tu cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elephantgun Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://www.fixedgeargallery.com/2009/aug/1/JS.htm ciekawy układ napędowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dowód na to że z ładnej ramy orłowskiego da się zrobić koszmarnie wyglądający rower, wystarczy tylko trochę kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ciekawie przerobiony hampelek http://www.fixedgeargallery.com/2009/aug/1/YutaKuba.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dowód na to że z ładnej ramy orłowskiego da się zrobić koszmarnie wyglądający rower, wystarczy tylko trochę kasy. A mi (poza kiepskim mostkiem i power gripami, których nie trawię) się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ciekawie przerobiony hampelek http://www.fixedgeargallery.com/2009/aug/1/YutaKuba.htm TO jest klamka do przełaju z pancerzem włożonym od drugiej strony i wreszcie klamka działa normalnie a nie popycha pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A mi (poza kiepskim mostkiem i power gripami, których nie trawię) się podoba konik a jeździłeś na powergripach? johndoe wytłumacz co konkretnie jest koszmarnego w tym rowerze (poza mającą tendencję do pękania ramą) bo ja tego nie widzę w swojej maluczkości. dla mnie rower jest złożony z głową, wszystko do siebie pasuje. dałbym krótszy mostek i torowe gripy ale to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 konik a jeździłeś na powergripach? johndoe wytłumacz co konkretnie jest koszmarnego w tym rowerze (poza mającą tendencję do pękania ramą) bo ja tego nie widzę w swojej maluczkości. dla mnie rower jest złożony z głową, wszystko do siebie pasuje. dałbym krótszy mostek i torowe gripy ale to kwestia gustu dla johndoe byłby lepszy gdy poskładano go na "sieciowo -złomowych" częściach,bo jak w wiadomo w naszym kraju jest taka tendencja ze jak ostre to tylko ze złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Koła wyglądają dla mnie tragicznie, szczególnie opony je psują i dla mnie wyglądają jak w jakimś miejskim holendrze. Piasty też można spokojnie anodowane na czarno kupić jak już się idzie w czarną oponę, obręcz, zębatkę i szprychy. Kierownica jest syfiasta, jak już bez owijki czy keirinowych kondonków to niech będzie to jakieś chromowane nitto. Do tego rama za duża chyba dla jeźdźca, bo sztyca ledwo wysunięta, przez co rower też bardziej turystycznie wygląda, pomimo upchnięcia mostka jak najniżej się dało. Mostek długi, a jeśli sztyca tylko lekko wysunięta to, albo gość co na nim jeździ ma łapy jak małpa przydługie, albo dobrał źle mostek. Power gripy mnie nie interesują bo to dla mnie mutacja nosków, których nie używam. ptx nie pierdziel mi o śmietnikowej wersji ostrego bo ja jej nie wyznaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 johndoe2 to dobrze ze nie wyznajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Właśnie kolorystycznie wg mnie jest dobrze dobrany. Czarne piasty zniszczyłyby równowagę chromu i czerni. Teraz jest w sam raz - srebrne piasty, korba i łańcuch równoważą się z czarnym blatem, koronką i szprychami. Myślę, że dobrze to zostało przemyślane. Góra też jest w porządku, trudno ocenia proporcje ciała i gusta użytkownika - każdy ma własne upodobania. Ja bym dziękował niebosom za taki sprzęt, choć raczej na mieście bym go nie zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 przod w słoneczko , mostek na coś w tylu jaguara , keirinowe gripy , powergripy i korba sa fu A rolls due wyglada jak by ktoś wygiał Rollsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Koła wyglądają dla mnie tragicznie, szczególnie opony je psują i dla mnie wyglądają jak w jakimś miejskim holendrze. Piasty też można spokojnie anodowane na czarno kupić jak już się idzie w czarną oponę, obręcz, zębatkę i szprychy. Kierownica jest syfiasta, jak już bez owijki czy keirinowych kondonków to niech będzie to jakieś chromowane nitto. Do tego rama za duża chyba dla jeźdźca, bo sztyca ledwo wysunięta, przez co rower też bardziej turystycznie wygląda, pomimo upchnięcia mostka jak najniżej się dało. Mostek długi, a jeśli sztyca tylko lekko wysunięta to, albo gość co na nim jeździ ma łapy jak małpa przydługie, albo dobrał źle mostek. Power gripy mnie nie interesują bo to dla mnie mutacja nosków, których nie używam. ptx nie pierdziel mi o śmietnikowej wersji ostrego bo ja jej nie wyznaje. z tymi oponami masz rację gatorskiny są znane z holendrowatości. gratuluję wprawnego oka. co do czerni to widzę że jesteś fanem malowania roweru całego w jednym kolorze. przynajmniej nikt nie powie że kolory źle dobrałeś bo czarny do czarnego pasuje idealnie. co do kieraty to nie każdy jara się przereklamowanym nitto które może sobie byle banan sprowadzić z japońskiego keirinu. a zakładanie owijki na torową kierownicę powinno być karane. nie wiem przyjacielu czy jeździłeś kiedyś na innym rowerze niż twoje ostre bianchi zaparkowane pod jednym z wrocławskich aut ale jak dla mnie to rozmiar ramy ma dobrany bardzo dobrze. dlatego sztyce aero są aero tylko na odcinku który powinien wystawać z ramy. mostek może być źle dobrany a może taka pozycja na owerze mu odpowiada. a może jeszcze nie wie że mu nie odpowiada. na pewno jest to jego problem. a co do power gripów to są całkiem sensowne lecz drogie. ekipa z Dublina testuje je z powodzeniem. a ty johndoe jeśli boisz się nowości to może czas składać mtb?? eeeeeech teraz kiedy nauczyłeś się tego wszystkiego nie możesz już uważać tego dnia za stracony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.