polpl Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jak w temacie pozdr http://www.allegro.pl/item222287141_okular..._najtaniej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mam, i sie nadaja sa troszke duze, ale ogolnie fajne... niestety szybko sie rysuja, przynajmiej szkla pomaranczowe... szkla biale sa fajne na zime bo nie paruja... ogolnie fajne okulary za male pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mam wersje z szarymi szybkami i nie mają jeszcze żadnej ryski [2 tyg. używania] Są bardzo wygodne. Dobra jakośc i niska cena [swoje mam za free przez pomyłkę listonosza ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 to moje juz maja za soba ponad 1,5 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 wg Uvexa nie są to okulary sportowe, tylko ochronne, np do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś ceni sobie wygodę to odradzam te okulary. Miałem je na nosie i nosi się je tak jak okulary dodawane do szlifierki lub zakladane na szczelnicy. Od siebie polecam okulary uvex airwing small - wg mnie są bardzo wytrzymałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja też ich nie polecam. Miałem je. Nie dość, że się rysują szkła, to jeszcze okulary powiększają. To rzeczywiście są okulary bhp, a nie do jazdy rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 uvex są spoko ! ale ja jednak wolę robocze Venitex które są z gumką oraz przylegającą pianką od środka i otworami po bokach by nie parowały. Naprawdę ciekawe okularki za cenę 27zł kupiłem w hurtowni http://www.allegro.pl/item643615123_okular...ke_venitex.html Takie coś właśnie mam od miesiąca ale już przejechałem z nimi ponad 100km rowerkiem po lesie i naprawdę szczelność i wentylacja podczas jazdy dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor0410 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja polecam okularki Sigmy: http://www.allegro.pl/item646337046_okular...remo_sklep.html Chronią od much, nie rysują się, nie uciskają, najwyższy filtr UV, nie wali powietrze po oczach, jak trzeba przyciemniają, ale nie tak, że nic nie widać. Ogólnie najlepsze okulary słoneczne jakie miałem, porównywalne do Polaroidów, no i cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.