CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mam problem szukam rekawiczek całopalcowych do 70zł. Zastanawiam się nad Dartmoor X-Ray ale czy są one wytrzymałe i przewiewne? Mają mi one służyć do lekkiego streetu i dirtu. Jeśli macie jeszcze inne pomysły co do tego typu rękawiczek to czekam na wasze odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumel Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=219794580 bedziesz musiał troche dopłacic lecz sie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...3&pID=10235 A może to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Martinuz te rękawiczki są naprawde fajne Ale po ile one chodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 http://www.probikes.pl/index.php?item=930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumel Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ale po ile one chodzą? http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...roducts_id=8174 tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A lepiej kupić te Kelly's czy Dartmoor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumel Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 wg. mnie Dartmoor'y najlepiej by bylo gdyby bys poejchał do jakiegos sklpepu sportowego przymierzył ktore by były odpowiedzieniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No wiem. Dzis po południu jade przymierzyć te Dartmoorki ate Kelly'sa niewiem gdzie mozna kupić w moim mieście. Podobno te Kelly's są ocieplane i są na zime?? Czy ręka by się pociła w nich? Ja w zime na rowerze nie jeżdże więc to mają byc rękawiczki na lato tyle żeby były dobre do streetu i dirtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zwróć uwagę, że ten Kelly's to rękawice zimowe. Potrzebujesz zimowych, czy przewiewnych? Pozdrówko akcentujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja potrzebuje rękawiczek na lato nie na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No, to Kelly's odpada. Pozdrówko definitywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Kupiłem dziś te Dartmoory-jak sądzidzie?-ile wytrzymają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumel Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 zależy od uzytkowania ale powinny wytrzymac długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ze 3 sezony wytrzymają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ROTFL! Czy na tym forum są wróżki?! Nikt Ci nie przewidzi ile wytrzymają, miejmy nadzieje ze jak najdłużej, ale równie dobrze możesz dziś glebnąć i tak pechowo się złoży ze rękawiczki będą do wyrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.