wrubel Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 witajcie! myśle nad zakupem nowego siodełka rozważam dwa modele: San Marco SKN 65zł 250gram Boplight 148zł 200g co możecie powiedziec o wygodzie tych dwóch siodełek? jak znoszą długie wypady (4,5,6 godzin siedzenia na siodle)? może znacie jeszcze coś podobnego? waga też mnie interesuje, stare waży 350 i jest niewygodne do tego... z góry dzięki za każdy post!
Kathar Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 co możecie powiedziec o wygodzie tych dwóch siodełek?jak znoszą długie wypady (4,5,6 godzin siedzenia na siodle)? To tak, jakbyś zapytał czy w jakiś butach chodzi się komuś wygodnie i jak zachowują się na pielgrzymce na dłuższej trasie . Poza tym każdemu wygodnie na czymś innym. Jeżeli masz możliwość to sam sobie sprawdz te siodełka, bo tutaj ktoś Ci napisze, że jedno z nich będzie dobre, a Ty będziesz sie później wnerwiał, bo nie o to Ci chodziło. Ja przed kupnem sprawdziłem 3 siodełka, wybrałem to najlepsze, mimo że dwa pozostałe też kilka osób bardzo zachwalało i zachęcało do kupna. Pozdrawiam
Mod Team Odi Napisano 7 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2007 To co napisał Kathar + wyszukiwarka i masz konkretną odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.