marcin1212 Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 witam! Zakupiłem pulsometr, jednak nie mam pojecia jak go używać. Chodzi mi o to w jaki sposób okreslic swoje Hr max, jak ustalić dane strefy itp?? Szukałem na forum jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Masz bana na google marcin? http://bikeboard.pl/index.php?d=porady&g=37 +google - najprosciej hrmax 220-wiek [co bylo multum razy na forum] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Chodzi mi o to w jaki sposób okreslic swoje Hr max, jak ustalić dane strefy itp?? Najpierw powiedz jakim bikerem jesteś. Planujesz udział w zawodach, czy jeździsz rekreacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jeżdze rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Chetnie podkleiłbym się do tego tematu Jak to jest z tym Hrmax, z tymi strefami, kiedy mój organizm najlepiej spala tłuszcz, a kiedy jest to jałowe kręcenie bez efektu? Gdyby jeszcze ktoś mógłby polecić jakieś tanie acz dobre pulsometry - bylbym niezmiernie wdzięczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja poleciałbym Ci google.pl Znalazłem wczoraj na google cały artykuł odnośnie tego tematu (tętno, efektywnosc, rodzaje treninguu, spalanie tłuszczu), ale nie pamiętam adresu, ale skoro ja mogę Ty na pewno też sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Może to pomoże http://www.zst.sosnowiec.pl/mtb/poradytren...ki/treningi.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dokładnie o tą stronkę mi chodziło. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.