Pr5Rider Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 motobecane profil 2, co myślicie do ostrego jakie maje swoje propozycje kolorystczne i częściowe, chodzi mi o kolor kól i rodzaj kierownicy, pokreślam ze posiadam taki rowerek w kolorze czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Stary, z tego co wiem, to tutaj jest temat założony przez Ciebie, a propos Twojego roweru, wiec przestań z łaski swojej spamować po całym forum swoim problemem i pytaniami, bo wciskasz swój temat dosłownie wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ale motobecane profil 2 przecież, no weź kseru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golota123 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 panowie, jak to wybić? chcę mieć zębatkę osobno by zmienić korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ściągacz do korb Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zębatki są nitowane więc nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.