BlackSummer Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Szczerze mówiąc chóralnego odzewu się nie spodziewam. Kołobrzeżan na forum niewielu (ale za to jacy! ). W przyszłym tygodniu będę u nich robił zakupy, także ew. zostanę jedynym kontynuatorem tego wątku. Może komuś się przyda. Prowadzą również sklep internetowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja stołuję limuzynkę w FARAMIE na Jedności Małgośka kilka razy mnie zawiodła z terminami nie miałem głebszych doświadczeń z K2 na Wojska Polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Recenzja: Towar był "na specjalne zamówienie" - buty SPD. Możliwość dokładnego dobrania rozmiaru. Cena katalogowa. Długi czas oczekiwania na towar. Kontakt i obsługa dobra. Ogólnie wszystko ok. Mogłoby być taniej i szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.